Html kod zo joomlu

poruka: 4
|
čitano: 1.294
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Html kod zo joomlu

Poštovani bug-ovci ja sam si napravio html stranicu u dreamweaveru cs4 i imam sve dobro napravito ali bih htjeo imati joomlu cms radi lakšeg dodavanja sadržaja. Kako da stavim taj template u joomlu? Postoji li kakav program za to ili se mora našto dopisati u kodu? ...molim pomoć

*_helper_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Html kod zo joomlu
DinPa_KoVel kaže...

Poštovani bug-ovci ja sam si napravio html stranicu u dreamweaveru cs4 i imam sve dobro napravito ali bih htjeo imati joomlu cms radi lakšeg dodavanja sadržaja. Kako da stavim taj template u joomlu? Postoji li kakav program za to ili se mora našto dopisati u kodu? ...molim pomoć

treba ti kod...za sadržaj (glavni) koji ubacuješ u div tag za sadržaj

<jdoc:include type="component" />

za module i pluginove

<jdoc:include type="modules" name="lalallala" style="xhtml" />

i moraš u <head> tag ubacit par crti koda

<head>
<jdoc:include type="head" />
 <link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/system/css/system.css" type="text/css" />
 <link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/system/css/general.css" type="text/css" />
 <link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/<?php echo $this->template ;?>/css/stylesheet.css" type="text/css" />
</head>

prva dva stylesheet-a su od joomla! i njih samo copy/paste a ovaj zadnji je tvoj css ovdje je nazvan stylesheet.

i zadnje što ti treba je

templateDetails.XML dadoteka u koju se piše sve što se nalazi u index.php-u (HTML kod koji si uradio trebaš pretvorit u .php). downlodaj neki template pa malo pronjuškaj kako je to sve posloženo.

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 13:58 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan
Html kod zo joomlu

Ali dali je to za joomlu 1.0 ili ta joomlu 1.5 ili za obje?

*_helper_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Html kod zo joomlu

templateDetails mi je stavito na joomla 1.5 i radi, hvala

*_helper_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka