Poštovani bug-ovci ja sam si napravio html stranicu u dreamweaveru cs4 i imam sve dobro napravito ali bih htjeo imati joomlu cms radi lakšeg dodavanja sadržaja. Kako da stavim taj template u joomlu? Postoji li kakav program za to ili se mora našto dopisati u kodu? ...molim pomoć
Html kod zo joomlu
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.293
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poštovani bug-ovci ja sam si napravio html stranicu u dreamweaveru cs4 i imam sve dobro napravito ali bih htjeo imati joomlu cms radi lakšeg dodavanja sadržaja. Kako da stavim taj template u joomlu? Postoji li kakav program za to ili se mora našto dopisati u kodu? ...molim pomoć
treba ti kod...za sadržaj (glavni) koji ubacuješ u div tag za sadržaj
<jdoc:include type="component" />
za module i pluginove
<jdoc:include type="modules" name="lalallala" style="xhtml" />
i moraš u <head> tag ubacit par crti koda
<head>
<jdoc:include type="head" />
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/system/css/system.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/system/css/general.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/<?php echo $this->template ;?>/css/stylesheet.css" type="text/css" />
</head>
prva dva stylesheet-a su od joomla! i njih samo copy/paste a ovaj zadnji je tvoj css ovdje je nazvan stylesheet.
i zadnje što ti treba je
templateDetails.XML dadoteka u koju se piše sve što se nalazi u index.php-u (HTML kod koji si uradio trebaš pretvorit u .php). downlodaj neki template pa malo pronjuškaj kako je to sve posloženo.
Ali dali je to za joomlu 1.0 ili ta joomlu 1.5 ili za obje?
templateDetails mi je stavito na joomla 1.5 i radi, hvala