2. može vaši prijedlozi a također i misljenja u vezi postojeceg portala
3. it svijet, tutorijali svega i svacega u vezi tehnickog svijeta
Nije lose... dapache, jako dobro!
Slažem se, jako dobar site. Vidi se da je puno truda uloženo u sadržaj. Svaka čast. Napokon nešto dobro.. :)
napravljeno kompletno u FLASH-u,
stranica za korisnika
nije moj design, ali sam sve sam iskodirao
svaka kritika ili prijedlog dobro doslo
LoL prvo sam pomislio "Koji vrag, zašto bi Croit (igračke) imao portal" o.O
Da ne budem skroz ot, izgleda uredno i čisto.
Evo da i ja stavim link je www.dvd-ludbreg.hr,stranica je rađena oko mjesec i pol dana sa jako malo početnog znanja,rađena je kompletno u HTML/CSS ručnim pisanjem koda ,jedino sam DwCS4 koristio za izradu templatea da nemoram izmjene u HTML-u raditi na 20 stranica,elementi grafički su rađeni u Adobe Illustratoru,a galerija je u Flashu,nisam je ja radio jer nemogu realizirati galeriju na način koji ja hoću,svi prijedlozi i kritike su dobrodošli.....
Hvala
Evo da i ja stavim link je www.dvd-ludbreg.hr,stranica je rađena oko mjesec i pol dana sa jako malo početnog znanja,rađena je kompletno u HTML/CSS ručnim pisanjem koda ,jedino sam DwCS4 koristio za izradu templatea da nemoram izmjene u HTML-u raditi na 20 stranica,elementi grafički su rađeni u Adobe Illustratoru,a galerija je u Flashu,nisam je ja radio jer nemogu realizirati galeriju na način koji ja hoću,svi prijedlozi i kritike su dobrodošli.....
Hvala
Daj promijeni font u tahomu il arial.
Govoimo o fontu teksta?ili?zanima me kako napraviti da u galeriji imam thumbnailove,i klikom na nju da mi se ne otvara novi prozor i slika u njemu,nego da je to riješeno na način kao što je na bugu,da mi slika "izroni" i da u prozoru imam kontrole da to zatvorim,i da mijenjam slike,tj.strelica naprijed natrag,pretpostavljam da se radi o kombinaciji flash+xml odkud flash vuce podatke gdje se slike nalaze
Govoimo o fontu teksta?ili?zanima me kako napraviti da u galeriji imam thumbnailove,i klikom na nju da mi se ne otvara novi prozor i slika u njemu,nego da je to riješeno na način kao što je na bugu,da mi slika "izroni" i da u prozoru imam kontrole da to zatvorim,i da mijenjam slike,tj.strelica naprijed natrag,pretpostavljam da se radi o kombinaciji flash+xml odkud flash vuce podatke gdje se slike nalaze
Ne... radi se o lightboxu... dakle jQuery + CSS... ukucaj u google jquery gallery pa ces vidit koliko toga ima...
Da pricam o fontu na stranici.
Jel mi može netko preporućit neku jednostavnu skriptu za tekstove. Naprimjer: Napišem ime izvođaća i kad kliknem na ime izvođaća da mi se pokažu njegove pjesme i kliknem na ime pjesme i piše tekst te pjesme. Ovako nešto pogledajte slike ispod. Treba mi da rasteretim bazu podataka joomle zato što planiram stavit puno tekstova. Znaći treba mi nešto jednostavno i mora imati seo linkove zbog indexiranja. Hvala unaprijed.
Hvala
Nevidi ti se izbornik s lijeve strane.
Ja ga vidim u svih pet browsera,osim sad vidim da mi linkovi u desnom sidebaru pokazuju sami na sebe,a to je nastao problem prilikom updateanja stranice,thanks,u kojem browseru se nevidi?!
ne razumijem,kolika ti je horizontalna rezolucija ekrana?širina stranice je fiksna,centrirana i širine 1260px ako se ne varam,pa ako je tvoj ekran manji od te rezolucije,ne vidiš elemente sa lijeve i desne strane,te je istu potrebno scrollati
ne razumijem,kolika ti je horizontalna rezolucija ekrana?širina stranice je fiksna,centrirana i širine 1260px ako se ne varam,pa ako je tvoj ekran manji od te rezolucije,ne vidiš elemente sa lijeve i desne strane,te je istu potrebno scrollati
Nemože se scrollat može se scroolat sam s druge strane. rezolucija je 1024×768.
Jel mi može netko preporućit neku jednostavnu skriptu za tekstove. Naprimjer: Napišem ime izvođaća i kad kliknem na ime izvođaća da mi se pokažu njegove pjesme i kliknem na ime pjesme i piše tekst te pjesme. Ovako nešto pogledajte slike ispod. Treba mi da rasteretim bazu podataka joomle zato što planiram stavit puno tekstova. Znaći treba mi nešto jednostavno i mora imati seo linkove zbog indexiranja. Hvala unaprijed.
Jrl zna netko?
Previše ti je 1260 px. Standardna rezolucija weba je 950 px (Bug je 970 px).
Previše ti je 1260 px. Standardna rezolucija weba je 950 px (Bug je 970 px).
Ili je 960px?
Ili je 960px?
Točnije 981 px (Bug).
Znači može se između 950 - 980 možda i 1000 px raditi web danas
Ili je 960px?
Točnije 981 px (Bug).
Znači može se između 950 - 980 možda i 1000 px raditi web danas
puno komplikujete oko dimenzija, baci oko na www.960.gs ;) i olaksaj sebi život.
Može koji komentar za stranicu: www.chartercroatia.net
Stranica je malo redizajnirana.
Slobodno recite što god mislite. I dobri i loši(ako ih bude) komentari će dobro doći.
Po meni pogrešan raspored elemenata, logo preko slike i same slike su na tome mjestu višak, možda bi malo krupniju navigaciju, siva pozadina sa glow efektom se ne uklapa u priču sa plavim jadranom, spustio bi sve linije koda koje pozivaju .js na dno stranice, radi bržeg učitavanja stranice. U Price list tabeli se brzo izgubiš, sadržaj u ćelijama je centriran, tako da je otežano uspoređivanje, kada prikazuješ cijene, učini to da su lako čitljive, slično kao u trgovini, istakni ih. marinas-in-croatia, ovdje bi ti za svaku marinu dobro došla kvalitetna fotografija, googlemaps lokacija, adresa itd. contact, nedostaje adresa, kontakt osobe itd, stranica nije ispunjena sadržajem. Search, smjestio bi ispod navigacije i povecao dimenzije obrazca i veličinu fonta. Nedostaje kvalitetan footer...
Stranica bi se mogla mnogo kvalitetnije uraditi od 0, nego sto to pruža joomla.
Sretno.
-------------------------------
Slobodno recite što god mislite. I dobri i loši(ako ih bude) komentari će dobro doći.
Jesi li to radio u Artisteeru?
Šta kažete na ovo apazinjan3d.webs.com ?
Šta kažete na ovo apazinjan3d.webs.com ?
Dobro napravljena stranica. No imam par. Mislim da je galerija napravljena u flashu. Slike su premale u njoj i teško ih je vidjeti. A i taj flash malo previše odudara od ostaka stranice. Nkead kad staviš više slika takva galerija neće sigurno biti prikladna za npr 100 slika. I mislim da ti crvena nije baš boja za pozadinu. Bode oči i otežava čitanje ostaka stranice. Plus još siva slova na bijeloj pozadni. To dvoje zajdeno vrlo otežavaju čitanje na stranici.
Nadam se da te nisam uvrijedio ovim kritikama.
Evo jedna stranica u izradi, komentari dobrodošli ;)
Ja i prijatelj ju radimo
Evo jedna stranica u izradi, komentari dobrodošli ;)
Ja i prijatelj ju radimo
Stranica ti je prevelika, ne stane mi u cjeli monitor na laptopu, pa moram skrolati lijevo-desno... ova ploča na lijevoj strani , točnije ona kućica izgleda k'o da je napravljena u paintu :), ali ok je, to preradi malo i dovrsi...dizajn je isto više-manje ok...
Jesi li to radio u Artisteeru?
Ovo i mene zanima dali je to Artisteer?isprobao sam taj program,ali jednostavno to nije to...,makar bitno olakšava izradu weba
Pozz evo i od mene jedan novi rad
http://test1.cvjecarstvodurakovic.menkisys.org
moze savijeta i komentara...
trenutno je samo u test fazi pa je zato na postojecem hostu kojeg koristim za svoju drugu stranicu:D
stranica je trenutno u obradi i pripremi..
Sluzit ce za pregled i prodaju rabljenih motocikla..
Pozz evo i od mene jedan novi rad
http://test1.cvjecarstvodurakovic.menkisys.org
moze savijeta i komentara...
trenutno je samo u test fazi pa je zato na postojecem hostu kojeg koristim za svoju drugu stranicu:D
stranica je trenutno u obradi i pripremi..
Sluzit ce za pregled i prodaju rabljenih motocikla..
S obzirom da ti je stranica oglasnik onda nije dobra. Ovakav tip stranice je dobar za neku firmu.