moneybooker jel mogu ja preko toga skidat pare u hrv?
Članarina web stranice
- poruka: 53
- |
- čitano: 7.379
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
moneybooker jel mogu ja preko toga skidat pare u hrv?
Pa vjerojatno ti ga nebi preporučio kao riješenje tvog problema da ne možeš...
A da se nebi sam opravio pametan evo i odgovor: da, možeš, već godinama, 8 i više godina, ali ne možeš primat iz USA.
A jel mogu ikako napraviti račun od e-baya i ovog pa da mi se pare s e-baya šalju na ovaj račun, tako da ih s ovog mogu skidat?
I da... moneybookers je podržan od strane ebaya...
I da... moneybookers je podržan od strane ebaya...
Samo da nadodam, moneybookers je podržan od starne ebay-a, ali nema obilaska oko pravila da ameri ne mogu plaćat na MB. Inače Ebay podržava MB plaćanje na 2 načina - ako kupac ima MB, onda može direkt platit, ali i ako kupac nema MB, onda svejedno može platit na tvoj MB sa svojom karticom preko ebay-a
ja vas ništa ne kontam...molio bih samo jedan od ova dva odgovora (DA ili NE)! Dali ja s ebaya mogu prebacit novac na MB? Trebam jedan najjednostavniji odgovor s dva slova...(da ili ne)
ja vas ništa ne kontam...molio bih samo jedan od ova dva odgovora (DA ili NE)! Dali ja s ebaya mogu prebacit novac na MB? Trebam jedan najjednostavniji odgovor s dva slova...(da ili ne)
Pa jel ti napisao čovjek gore da da, da je MB podržan od strane ebay-a...
Mislim da tnakiru nije nuklearna fizika nepoznanica. Lik zna sve :)
Inace, vecina ljudi ti nikada nece platiti ovo, a i dobra je ideja da uplate npr. 100kn, a zatim se svaki mjesec oduzima 10kn. Ako otkazu prije isteka para, vracas ostatak. Tako cak imas zaradu od kamata :) (sto ne racunam da ce biti veliko jer trebas ogroman broj clanova za takvu zaradu)
EDIT: Mozes napraviti naplatu preko sms-a. Vrlo jednostavno (relativno jednostavno).
Dario... nije problem... tebe kao programera ne zanima broj kreditne kartice niti pin nit ista. Tebe zanima koji je storeID, zanima te koji je ID transakcije, koji je iznos, podatke o korisniku mozes i nemoras slati. Dalje kombinaciju IDtransakcije + iznosa saljes kao hash da nebi bilo promjena u iznosu kod payment gatewaya. Dalje preuzima payment gateway... on obradi karticu i salje jel prosla ili ne. Ako je prosla salje natrag podatke o kojoj se transakciji radi, takodjer salje kontrolni hash da nebi bilo malverzacija i to je to.
Nema nuklearne fizike.
Sve su to obicni upiti tipa www.paymentgateway.com?ammount=50.20&StoreID=234&mojababa=2 samo sto se ne salju ovako...
Sad će ovo zvučiti poput haiku poezije, ali...
Nikada se napada ono što se napada.
Jedno je što će on dobiti super uber sigurnu vezu za slanje podataka, ali drugi par rukava je što je čisti početnik i što ću imati 505 s crtom drugih načina kako doći do tih podataka, počevši od phisinga (a dajem ruku u vatru da se može izvesti na njegovoj stranici).
Zašto jurišati mačem na bunker predviđen za preživljavanje nuklearnog napada, kad možeš jednostavno pokvarenim jajima nahraniti generala?
Moj savjet - okani se ikakvog kartičnog i inog traženja podataka. Barem za sada... Samo ćeš imati problema.
Čekajte, kažete da na mb ne mogu primat pare iz usa, a jel mogu onda s paypal primit pare na mb i skinit ih u slavoniji?
Čekajte, kažete da na mb ne mogu primat pare iz usa, a jel mogu onda s paypal primit pare na mb i skinit ih u slavoniji?
Ne, medju servisne transakcije nisu moguće...dakle PPnaMBnaAPna...to niš ne može
Aha, okey...
bez uvrede, ali ti (autore) si nešto kao ovaj: http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/battle-4-life/64797.aspx
nisam ja ni blizu njega...pa ide programirat igru, a ne zna ni nazive programskih jezika...smješno, nisam ja ni blizu njega
Za US klijente mozes koristiti AlertPay
Za US klijente mozes koristiti AlertPay
Ja se tek neki dan regao na AP, s njime možeš i u hr sve, a i sa US sve ide, samo ni on nije toliko zastupljen u us
a dali s ap mogu skidat pare na svoju karticu u hr?
a dali s ap mogu skidat pare na svoju karticu u hr?
pa ti kažem da se može preko AP sve, a kako pričamo u tome koij bi bio za skidanje love u HR, onda znači može.
Može MB i može AP. A izgledno je da će od 01.01.2011 moći i PP
a jel postoji takva komponenta/modul za joomlu? znači sve isto, da nekom skine pare s kreditne kartice 10kn pri registraciji i da mu 10 kn svaki mjesec skida dok ne prekine i ne ugasi svoj račun???
Mozda i ovo bude zanimljivo. Nisam jos proucio detaljno, no pogledaj.
EDIT: Nisam stavio link. Fail...
Mozda i ovo bude zanimljivo. Nisam jos proucio detaljno, no pogledaj.
EDIT: Nisam stavio link. Fail...
Ne radi u hrvatskoj :)
a jel postoji takva komponenta/modul za joomlu? znači sve isto, da nekom skine pare s kreditne kartice 10kn pri registraciji i da mu 10 kn svaki mjesec skida dok ne prekine i ne ugasi svoj račun???
To se ne radi tako. Klijentima ponudiš da plaćanju svaki mjesec ili da plate odmah za tri, šest ili dvanaest mjeseci..