evo primjera:skinuo film sa neta i u "rar" formatu i jos je zakljucan tj trazi password,
jel ima kakav program al jako dobar koji bi probio tu sifru?? unaprijed thx
evo primjera:skinuo film sa neta i u "rar" formatu i jos je zakljucan tj trazi password,
jel ima kakav program al jako dobar koji bi probio tu sifru?? unaprijed thx
Vidi - imas na sajtu odakle si skinuo film vjerovatno password negdje napisan, malo potrazi
nema vec sam gledao.
tesko da ces to moci probiti sa nekim programom,previse kombinacija
Pa pokusaj da trazis password od onoga ko je stavio taj film
Nisi valjda ti jedina osoba koja je skinula taj film
Ja ne vidim drugi nacin da otvoris taj rar file
ili kopiraj link od jednog parta sa rapida u google i search, možda ima još negdje postan isti film a u opisu i pasword.
pokusaj u google upisat taj link skojeg si skinio, ili dilo linka (zadnji dio) ili ime filea pa ce ti skoro 100% nac, a programi za otkrivanje sifri su previse spori jer nije to tako lako otkrit!
Programa imaš za maknit taj password ali to može potrajati previše vremena. Jednostavno si skinio film koji to zapravo nije kužiš? Ako nigdje ne piše pass to znači da moraš otić na neku stranicu i moraš se registrirat pa ćeš dobit pass na mail koji ti sam upišeš... To ti je čista muljaža, ne nasjedaj na takve gluposti. Izbriši film i skinia ga s nekog drugog izvora.
Password ti je najvjerojatnije u jednoj datoteci koja ti je došla sa tim filmom,ne pišt ti to je taj password nego kopiraj rječi koje su u toj datoteci,a sigurni ima na netu u komentarima kod torrenta od kud si skinul film kaj se upiše.
Ako nema onda tebe treba pitati razmeš ti engleski ili sam skidaš kaj ti padne pod ruku
evo ovako citam komentare prije nego pocnem skidat film sa torrent stranice a posto koji put kad ga nemogu nac pocnem skidat i ono bez komentara jer imam flat opciju neta pa me to ne dira,skinuo sam ICE AGE 3 i snjim sample gdje mozes pogledat kakva je njegova kvaliteta slike i zvuka al mi rar ima sifru kad hocu cijeli film extractat pa sam pokusao s programima al bez rezultata.
evo ovako citam komentare prije nego pocnem skidat film sa torrent stranice a posto koji put kad ga nemogu nac pocnem skidat i ono bez komentara jer imam flat opciju neta pa me to ne dira,skinuo sam ICE AGE 3 i snjim sample gdje mozes pogledat kakva je njegova kvaliteta slike i zvuka al mi rar ima sifru kad hocu cijeli film extractat pa sam pokusao s programima al bez rezultata.
LoL. Skinio je Ice Age 3.
A Ice Age 3 izlazi tek za 6 mjeseci.
Skinio si fake film...
Ne znam zašto ljudi prije nego krenu skidat film ne vide njegov datum izlaska ili trailer?
Zašto skidati naslijepo?
skinuo sam ICE AGE 3 i snjim sample gdje mozes pogledat kakva je njegova kvaliteta slike
Točno tako. Nemoj se ni trudit. Ako i ima neki filmić to je neko stavio službeni teaser od filma (ima na yt pokoja verzija) tako da navuku ljude, ono, kao, imam ja cijeli film...