Zasticeni "rar" file

poruka: 14
|
čitano: 4.222
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zasticeni "rar" file

evo primjera:skinuo film sa neta i u "rar" formatu i jos je zakljucan tj trazi password,

jel ima kakav program al jako dobar koji bi probio tu sifru?? unaprijed thx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zasticeni "rar" file

Vidi - imas na sajtu odakle si skinuo film vjerovatno password negdje napisan, malo potrazi

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 17:54 (AmD).
16 godina
neaktivan

nema vec sam gledao.Mršti se

17 godina
Zasticeni "rar" file

tesko da ces to moci probiti sa nekim programom,previse kombinacija

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zasticeni "rar" file

Pa pokusaj da trazis password od onoga ko je stavio taj film

Nisi valjda ti jedina osoba koja je skinula taj film

Ja ne vidim drugi nacin da otvoris taj rar file

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 18:51 (Nautilus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ili kopiraj link od jednog parta sa rapida u google i search, možda ima još negdje postan isti film a u opisu i pasword.

17 godina
Zasticeni "rar" file

pokusaj u google upisat taj link skojeg si skinio, ili dilo linka (zadnji dio) ili ime filea pa ce ti skoro 100% nac, a programi za otkrivanje sifri su previse spori jer nije to tako lako otkrit!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Programa imaš za maknit taj password ali to može potrajati previše vremena. Jednostavno si skinio film koji to zapravo nije kužiš? Ako nigdje ne piše pass to znači da moraš otić na neku stranicu i moraš se registrirat pa ćeš dobit pass na mail koji ti sam upišeš... To ti je čista muljaža, ne nasjedaj na takve gluposti. Izbriši film i skinia ga s nekog drugog izvora.

17 godina
neaktivan
Zasticeni "rar" file

Password ti je najvjerojatnije u jednoj datoteci koja ti je došla sa tim filmom,ne pišt ti to je taj password nego kopiraj rječi koje su u toj datoteci,a sigurni ima na netu u komentarima kod torrenta od kud si skinul  film kaj se upiše.

Ako nema onda tebe treba pitati razmeš ti engleski ili sam skidaš kaj ti padne pod ruku

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 21:59 (toma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ovako citam komentare prije nego pocnem skidat film sa torrent stranice a posto koji put kad ga nemogu nac pocnem skidat i ono bez komentara jer imam flat opciju neta pa me to ne dira,skinuo sam ICE AGE 3 i snjim sample gdje mozes pogledat kakva je njegova kvaliteta slike i zvuka al mi rar ima sifru kad hocu cijeli film extractat pa sam pokusao s programima al bez rezultata.

16 godina
neaktivan
black beast kaže...

evo ovako citam komentare prije nego pocnem skidat film sa torrent stranice a posto koji put kad ga nemogu nac pocnem skidat i ono bez komentara jer imam flat opciju neta pa me to ne dira,skinuo sam ICE AGE 3 i snjim sample gdje mozes pogledat kakva je njegova kvaliteta slike i zvuka al mi rar ima sifru kad hocu cijeli film extractat pa sam pokusao s programima al bez rezultata.

onaj koji u kina stiže u 7 misecu 2009?
fake film, ne moraš se ni trudit
16 godina
neaktivan
Zasticeni "rar" file

LoL. Skinio je Ice Age 3.

A Ice Age 3 izlazi tek za 6 mjeseci.

Skinio si fake film...

Ne znam zašto ljudi prije nego krenu skidat film ne vide njegov datum izlaska ili trailer?

Zašto skidati naslijepo?

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
black beast kaže...

skinuo sam ICE AGE 3 i snjim sample gdje mozes pogledat kakva je njegova kvaliteta slike

Šutim
intel P4 2.4, ati 9200se, maxtor80 GB HDD, albatron PX845E,,,, periferija razer lachesis, microsoft, canyon...
16 godina
neaktivan
Zasticeni "rar" file

Točno tako. Nemoj se ni trudit. Ako i ima neki filmić to je neko stavio službeni teaser od filma (ima na yt pokoja verzija) tako da navuku ljude, ono, kao, imam ja cijeli film...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice