Sporo racunalo...

poruka: 8
|
čitano: 3.528
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sporo racunalo...

Nedavno sam dobio komp...HD-250gb , 2gb-ram(800mhz), upalim racunalo i otvaraju se moji programi (xfire..) i poslije zašteka...Zanima me, imam 2 antivirusna programa, NOD32 i Avast...sad neznam, dal je do antivirusnih programa pa kompjuter zbog njih šteka ili?  Unaprijed hvala puno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Sporo racunalo...

Je, to je do antivirusa. Nesmiješ nikad dva antivirusa instalirat. Inače, vidiš šta se dogodi. Obriši jedan.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L Windows Vista Ultimate SP1

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Sporo racunalo...

Je to ti je jer imaš ta dva softwera zajedno. Ako ne možeš normalno u win odinstalirati, probaj maknuti jedan od ta dva preko safe moda

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400 || Sapphire HD3870 512MB GDDR4 || 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz || Asus M2R32-MVP || HDD Segate 250Gb, 16Mb || Chieftec power supply 650W Turbo Series
16 godina
neaktivan
RE: Sporo racunalo...

da, i mislio sam tako...sad ću deinstalirat jedan antivirus..:) hvala Vam obojici..

16 godina
neaktivan
Sporo racunalo...

Evo rijesio sam problem!! HVALA!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sporo racunalo...

probaj si nabavit McAfee,ili defragmentiraj komp.to ja radim kad mi komp uspori,poslije toga je brži i sve ostalo.

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sporo racunalo...

I još naravno da olakšaš svom računalu odi na Run , zatim tamo upiši regedit i odi pod Startup i tamo ugasiš progrrame za koje ne želiš da ti se dižu odma sa windowsima nego ih sam upališš..Spremiš promjene i restartaš računalo i vjeruj mi bit ce nešto bolje..

Cpu : Amd Athlon 4000+ Ram : 2 gb DDR2 ( 800mhz ) Kingmax HDD Seagate-Maxtor 160 gb Gainward Bliss 8800 gt 1 gb.. Mouse - Mx 518 Keyboard - G-15

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sporo racunalo...

Nikad nesmijes imat instalirana dva antivirusa.

To sam ja prokužio na vlastitoj koži.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice