Smrzavanje nakon rada u excelu 2010

poruka: 6
|
čitano: 1.791
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Smrzavanje excela 2010 tijekom rada

Ovako, kolegica ima gore navedeni problem, pa me zamolila za pomoć (inače, radi na laptopu).

Prvo sam mislio da je problem zbog mreže, jer se prelazi na novi sustav pa mnogo sve šteka, ali nije u tome stvar jer zna raditi i kod kuće gdje nije spojena na mrežu iz firme, a svejedno joj se excel smrzne.

Drugo, kada joj se smrzne može najnormalnije otvarati ostale programe, poput internet explorera, outlooka itd. Po tom sam zaključio da nije do resursa, jer u trenu kada se smrzne, 50% RAM-a je zapunjeno i zauzeće procesora je minimalno. Isto tako, primjetila je da se možda malo jače grije laptop (nisam provjerio), ali ne bi smjelo biti do toga kada se mogu pokrenuti ostali programi.

Tu sam u slijepoj ulici...nezz kuda dalje.

Predložio sam joj jednio što trenutno znam, a to je da kada se smrzne, otvori task mananger i ubije ga u procesima, te ponovo pokrene, a tijekom rada svako malo da sprema promjene...

Svi prijedlozi i rješenja su dobro došli!

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

što točno radi kad se smrzne?

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

I da li je patchiran na zadnju verziju?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Smrzavanje nakon rada u excelu 2010
cekpi kaže...

što točno radi kad se smrzne?

Kak to misliš?

Ne možeš ništa 'klikati' po excelu, jednostavno ne prihvaća ništa u tom rpozoru...

Father_Dougal kaže...

I da li je patchiran na zadnju verziju?

To nezz...koja je zadnja verzija? Budem pogledao pa javim

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
16 godina
neaktivan

odi na windows update i tamo skini sve update koje imaš i za office i za OS

a kaj se tiče rada, da li pokrene neki izračun, da li ubaci neku bjesnu formulu da li pokrene pivot ili samo upali excel i on odmah prestane radit

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Smrzavanje nakon rada u excelu 2010
cekpi kaže...

odi na windows update i tamo skini sve update koje imaš i za office i za OS

a kaj se tiče rada, da li pokrene neki izračun, da li ubaci neku bjesnu formulu da li pokrene pivot ili samo upali excel i on odmah prestane radit

ajde budem probao pa javim ako bude uspjelo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice