Program koji briše sve podatke

poruka: 9
|
čitano: 4.385
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

zanima me dali netko zna za program koji briše druge programe (kao npr. Revo uninstaller), a da pritom briše i sve druge podatke koji su vezani za njega, tako da se npr neki trial program nakon što mu je prošao period može jednostavno pobrisati, te ponovno instalirati, kao da nikada nije niti postojao.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Program koji briše sve podatke

Takvo neš ne postoji (da ti ponovno omogući korištenje i instalaciju trial programa). Al imaš system restore Namigiva

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan

Ne postoji taj program!

Nemože ti ni system restore pomoći u tome!

Jedino znanje, strpljivost i registry editor ti mogu pomoći!Namigiva

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

...pa ima i sistem restore, ali tražio sam baš neko vrlo jednostavno i brzo, naime radi se o tome da neke manje aplikacije koje su ti stalno potrebne na neki način i stalno koristiš, .... no to je opet druga priča. Po meni bi bilo dosta dobro rješenje za takve manje programčiće napraviti neku portable verziju, pa na taj način iskoristitti njihovu snagu na dulje vrijeme. Što se tiče registry editora Revo uninstaler briše i regisrty editore, neki programi se mogu ponovno instalirati kada ih pobrišeš sa Revom, no nažalost većina se nemože,.... doista bi trebalo znanja i ponajviše strpljivosti da veći broj manjih aplikacija mjenja unutar registry editora .... :) ...

.... kako mi se čini najbolje bi bilo prebaciti se na kompletno na linuxe iskompajlirati si kernel kakav želiš zapalit ga na live cd ili kao virtualnu maschinu, ... pa kad ti prođu svi periodi .... samo ga pokrenut ponovo i everyone's happy ...

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nepostoji takav program, ali ako ti se trial nekog programa sviđa onda nakon toga kupi full verziju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

postavio sam pitanja da bih dobio prave odgovore, eventualna rješenja, ne besmislene komentare Aerenyl

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 12:46 (Sicily).
16 godina
neaktivan

Znam ja jedan,zove se format c:/ Viče

Malo nas je al' nas ima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

znam ja jedan azove se

BIG VIRUS PACKMršti se

nigdi neš nać bolje