Problem s windowsima i antivirusom.

poruka: 9
|
čitano: 1.057
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Molim vas za pomoć

komp koji moji doma koriste je bio pun virusa i odnijeli su ga nekom serviseru na čišćenje. ja sad tu sjedim pred kompom i na netu ne mogu otvoriti niti jednu stranicu antivirusnih programa niti microsoft.com. a probao sam sve koje znam, izbacuje : adresa nije pronađena. Milsim, kako? drugo otvara.

uz to, sve kaj su ti u servisu instalirali je nekako čudno (meni, laiku)...
Neki XPC Tools driver update koji ne nalazi drivere, i piše da "YOur driver is out of date"
prek dc++ sam skinuo antivirusni program nod32 (koji sam već koristio) i ne može se updateati, a nije se mogao updateati niti obični avg koji su u servisu instalirali.

Što mi savjetujete?

možda da potpuno deinstaliram ove windowse xp i stavim nove? ne znam kaj, a trebam to danas riješiti jer sam samo danas doma...

E, da, i u slučaju da potpuno instaliram nove windowse, koji je najbolji način?

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odi na ovaj link i reci jel vidiš sve sličice?Ako ne,onda si zaražen confickerom.

test

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s windowsima i antivirusom.

ja isto rijesio ovaj test i neke vidin neke nevidin sličice!

16 godina
neaktivan

= Possibly Infected by Conficker A/B variant

je moja dijagnoza.....

koji je recept ?

imam spybot

probao sam onim Malwarebytes' Anti-Malware i on ne nalazi ništa.

16 godina
neaktivan

Evo rješenja za vas.Slobodno stisnite tipku hvala.Belji se

link

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

najbolja zaštitna kombinacija je avira antivirus koji je besplatan i comodo firewall koji je isto besplatan i fenomenalan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e super! sve sad radi :) jeeeej!

hvala ti puno!

16 godina

-sad prvo instaliraj zakrpe (KB921883-x86-ENU...), solidan AV (nod, avira...) i još jednom pročešljaj malwarebytesom..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
cabotin kaže...

Molim vas za pomoć

komp koji moji doma koriste je bio pun virusa i odnijeli su ga nekom serviseru na čišćenje. ja sad tu sjedim pred kompom i na netu ne mogu otvoriti niti jednu stranicu antivirusnih programa niti microsoft.com. a probao sam sve koje znam, izbacuje : adresa nije pronađena. Milsim, kako? drugo otvara.

uz to, sve kaj su ti u servisu instalirali je nekako čudno (meni, laiku)...
Neki XPC Tools driver update koji ne nalazi drivere, i piše da "YOur driver is out of date"
prek dc++ sam skinuo antivirusni program nod32 (koji sam već koristio) i ne može se updateati, a nije se mogao updateati niti obični avg koji su u servisu instalirali.

Što mi savjetujete?

možda da potpuno deinstaliram ove windowse xp i stavim nove? ne znam kaj, a trebam to danas riješiti jer sam samo danas doma...

E, da, i u slučaju da potpuno instaliram nove windowse, koji je najbolji način?

hvala

Ak su ti ovi u servisu stavili taj XPC program za drivere onda ga  deinstalirat jer ti uopce ne treba takav program. Oni tam nabacaju svasta na komp bezveze samo da opravdaju posel i naplate to nemoj vise uopce ic u servis ubuduce zbog takvih problema nek prvo potrazi pomoc na forumu pa se bude videlo kaj se moze napravit!Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice