Problem sa instalacijom driver-a!

poruka: 4
|
čitano: 674
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Instalirao sam windows xp sp3, koji inace koristim. I krenuo sam da instaliram drivere,kad ono problem. Oni se normalno instaliraju, za zvuk i graficku ali kada hocu da uradim restart komp se pri dizanju smrzne. E onda moram uraditi fizicki restart pa ici na onu opciju start with last good kown configuration i tek onda se pokrene. E sad kada odem da vidim da li je driver uredu, vidim da ne funkcionise apsolutno ni od zvuka ni od grafike. Mislio sam da je do baterije, pa sam stavio novu ali nista, ponovo isto. Pa sam i plocu jump-ovao, opet nista, u Biosu pokusavao.... Ako se neko susretao sa slicnim problemom molio bi da mi pomogne...{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesi instalirao odgovarajuce drivere?, odes na stranice od proizvodjaca i tamo skines posljednje drivere.

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa instalacijom driver-a!

Da jesam, to su driveri koje sam i prije instalirao, i radili su..

12 godina
neaktivan

pozdrav svima,

molio bih pomoć, jer imam problema s instalacijom drivera za grafičku karticu koju sam nedavno kupio: Nvidia GTX 650 OC 2gb, osnovni driver normalno mogu instalirati, međutim kad želim noviji instalirati, tipa da bi mogao  bolje igrati BF4 instalacija ne uspjeva, nemam blage u čemu je problem... na starijoj grafi GT 610 najnoviji driver se normalno instalira.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice