Problem u igrama

poruka: 7
|
čitano: 940
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Problem u igrama
Poz,
Imam malo stariju konfiguraciju, Athlon 2600+, 768 MB RAM, graficka je Radeon 9200...
U skoro svakoj igri mi se dogadja lomljenje textura.
Recimo sad sam instalirao GTA III, i sve je ok sa grafikom osim sto mi oko mog lika stalno iskacu nekakve crte, grafika se lomi, moze se igrat ali nervira.
Isto mi se dogadja u Splinter Cell-u, Call of Duty itd.
Dok mi recimo neke rade sasvim ok, Age of Empires III, Counter Strike 1.6 ...

Zna li netko da li je to hardverski problem, da li mi rikava graficka, ili je to do drivera?
Imam sluzbene AMD-ove drivere za tu Radeon kartu koje koristim vec godinama, ne znam jel moze biti do njih?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem u igrama

Za 9200 Ati preporučuje ove drivere.

Probaj ove drivere pa vidi hoćeš li moći riješiti probleme sa grafikom.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem u igrama
te drivere i imam
16 godina
neaktivan
Problem u igrama

Ja mislim da je problem u pregrijavanju grafičke promjeni termo pastu formatiraj komp instaliraj najnovije drivere!Ispravite me ako grješim!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem u igrama
komp je nedavno formatiran, ove drivere sta imam su jedini, zadnji i sluzbeni, nema drugih posto je graficka starija...
sad jedino da se pregrijava grafa, samo ne znam da li bi bili takvi simptomi, moguce...
16 godina
neaktivan
Problem u igrama

Ja sam isto imao probleme s 8600 gt ako stavim veče detalje kad se zgrije razlije se boja na ekranu sad imam gtx 275 i nema problema!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem u igrama

Pa probaj sa Everestom i vidi kolika je temperatura grafičke kartice.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice