Problem BIOS-a na starom laptopu

poruka: 3
|
čitano: 1.486
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam staru Compaq Armadu 1700 iz 90-ih. Jučer sam cijelu većer pokušavao ući u BIOS ali kao da ne postoji.

Proguglao sam sve i isprobao sve kombinacije tipki - kao da je u zemlju propao. Možda ga upoće niti nema?

CD na tom lapu ne šljaka a ja sam zapeo instalirati neki Linux na njega (Apsolute ili DSL) preko bootabilnog USB sticka.

Kada stisnem tipku Fn + F1 u desnom kutu mi se pojavi prozorčić na kojemu piše verzija BIOS-a ali ne mogu ući.

Možda netko zna u čemu je kvaka?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem BIOS-a na starom laptopu
Horz kaže...

Imam staru Compaq Armadu 1700 iz 90-ih. Jučer sam cijelu većer pokušavao ući u BIOS ali kao da ne postoji.

Proguglao sam sve i isprobao sve kombinacije tipki - kao da je u zemlju propao. Možda ga upoće niti nema?

CD na tom lapu ne šljaka a ja sam zapeo instalirati neki Linux na njega (Apsolute ili DSL) preko bootabilnog USB sticka.

Kada stisnem tipku Fn + F1 u desnom kutu mi se pojavi prozorčić na kojemu piše verzija BIOS-a ali ne mogu ući.

Možda netko zna u čemu je kvaka?

Jesi li probao pritisniti tipku Del,  F1 ili F2? Svi laptopi moraju uči prilikom tipke Del, F1 ili F2.

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
15 godina
neaktivan

Nije to. Našao sam odgovor. Compaq je tada u laptope bios ugrađivao na zasebnu particiju na disku a ja sam hard

više puta formatirao i izbrisao bios.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice