Pokretanje web stranice iz Dreamweavera?

poruka: 3
|
čitano: 1.518
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Poštovanje, ovako- zapeo sam na jednom dijelu, i nemrem dalje. Dosta dugo se nisam bavio tim dijelom (samo dizajnom), pa se ne mogu sjetiti kako to ide.

Znači ovako: cijela stranica je napravljena u Dreamweaveru, i trebam je preko hosta ubaciti na net da postane aktivna.

Imam sve korisničke podatke od klijenta što se tiče cPanela (pristup i FTP podatke), na njihovom hosta je 1 domena već aktivna, tj. jedna stranica je u pogonu, ali kako sam im ja napravio novu stranicu, i trebam nju učitati - e tu sam zapeo!!! :S

Što trebam napraviti (koraci) da bi stvorio novu web stranicu sa novom adresom!?

Pa ako može ikako što prije pomoć (znam da se u DW treba srediti site, tj. namjestiti server, i da se nekaj treba u cPanelu srediti, sada ne znam dal moram raditi novi FTP), onako, stvarno sam to zaboravio i treba bih od vas pomoć da dođem sa time do kraja i da stranica bude aktivna!

Hvala unaprijed na pomoći...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ajde, da li itko može pomoći, dosta je hitno!?

I ako preko tog hostinga več postoji stranica/domena, da li može preko tog istog postojati još jedna-drugačija domena (primjer: ako je stranica www.123.hr, da li može biti još www.456.hr, ili)?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 13:35 (Bart).

0 0 hvala 0
12 godina

Ovisi kakav je hosting paket. Ako je omogućeno više domena onda možeš imati na istom sereru više. Kad se spojiš s ftpom, u public_html folderu ćeš imati naziv dodatne domene (kada ju kupiš i pridružiš serveru) i onda smao uploadaš sve fileove u folder... naravno ako stranica nije rađena u CMSu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice