Outlook 2007 kako ga trajno maknuti

poruka: 9
|
čitano: 4.095
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Outlook 2007 kako ga trajno maknuti (Windows 7)

Pozdrav ekipa ,

imam problema sa outlookom 2007 (windows 7) , napravio sam svježu instalaciju jer sam na tu svjezu trebao povuci backup mailova sa acronisom. Neznam sta se desilo,negdje sam u postupku pogrijesio ,kad ga god upalim traži *.pst file kojeg ustvari ni nema jer je nova instalacija . Pokusao sam ga deinstalirati kao i cijeli paket officea ali opet kod nove instalacije povuce prijasnje stanje . Ja mislim da je u registriju ostalo negdje zapisano pa od tamo povuce postavke . Upravo to me i zanima ako tko zna na kojem mjestu u registriju da potrazim da obrisem onda bih vjerovatno uspio dobiti cistu instalaciju outlooka .  Dosta mi je hitno pa ako tko zna molio bih da mi odgovori .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Outlook 2007 kako ga trajno maknuti (Windows 7

Možda pomogne - KLIK

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
16 godina
neaktivan

Hvala, vec sam bio na toj stranici . Ovo mi jede lagano zivce,vec sam 4 sata za compom . Najgore od svega je sto imam cijeli backup mailova napravljen sa acronisom ,nego nije tu problem za sada , nadam se da cu uspijeti to povratiti kako tako, jedini problem mi je sada kako 100% deinstalirati outlook , sa naglaskom na registry.

16 godina
neaktivan

Opet ista stvar, outlook deinstaliran , sve ljepo očišćeno , opet nova instalacija i on stalno vuce stare podatke . Evo par fotki pa mozda netko ima ideju ??

16 godina
neaktivan
Outlook 2007 kako ga trajno maknuti

Si isprobao Revouninstalerom? Ako nije instalirana onda ako su pola obrisane Officea tad dovoljno ubaci Office 2007 i ponovno instaliraj i nakon što završi i ponovno ubaci Office 2007 jer u alati ima Remove kojima se bez problema obrišeš!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 18:13 (Nello).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Outlook 2007 kako ga trajno maknuti
Ok, idem probat pa javim rezultat .
17 godina
neaktivan

Ovo sam koristil prije dvije godine i potpuno počistil Office 2007 s PC-a. Remove Office 2007

Probaj ,ako ništa drugo ne pomogne.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
16 godina
neaktivan
Nello kaže...

Si isprobao Revouninstalerom? Ako nije instalirana onda ako su pola obrisane Officea tad dovoljno ubaci Office 2007 i ponovno instaliraj i nakon što završi i ponovno ubaci Office 2007 jer u alati ima Remove kojima se bez problema obrišeš!!!

Probao sa Revo , nije lose obavio posao , kad sam poslje pokrenuo outlook javio je da je prijasnja instalirana verzija imala neku greški i da ako želim mogu raditi u safe modu , naravno stsno sam ne i opet me vratio na staro .Probat cu jos malo se igrat s njime .

kizo2703 kaže...

Ovo sam koristil prije dvije godine i potpuno počistil Office 2007 s PC-a. Remove Office 2007

Probaj ,ako ništa drugo ne pomogne.

I ovo sam probao ali bez uspjeha , svakako hvala ti .

16 godina
neaktivan
Nakon niza pokusaja uspio sam ipak nesto napraviti, sa revounistalerom sam deinstalirao , napravio novi instal i uspio vratiti 50% backupa mailova . Makar nesto :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice