Otvaranje exe datoteka

poruka: 6
|
čitano: 5.903
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Otvaranje exe datoteka

ako netko zna kako i ako je moguce s kojim programom otvorit exe datoteku tako da vidimo prikazan izvorni kod programa.

Unaprijed hvala !!!

roko

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Otvaranje exe datoteka
olovnj kaže...

ako netko zna kako i ako je moguce s kojim programom otvorit exe datoteku tako da vidimo prikazan izvorni kod programa.

Unaprijed hvala !!!

Nije moguće jer je exe binarni kod. Jedino ako je taj exe zapravo arhiva, onda se to da otpakirati i pogledati koji su sve fajlovi unutra.... al od izvornog koda nećeš ništa naći. 
Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'
18 godina
neaktivan
olovnj kaže...

Unaprijed hvala !!!

Sa nijednim programom nemozes videti izvorni kod,ali mozes videti "sta ima unutra" pomocu programa  Resource Hacker.
Dialog prozore,ikone mozes editirati ili eksportirati po volji+mozes "ulaziti" u DLL fileove
Naravno ako sve to nije upakirano sa nekim EXE kompresorom ili ga autor nije zastitio na neki drugi nacin 
"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
18 godina
neaktivan

debugger?

16 godina
neaktivan
Jednom sam vidio taj program, ali jos ne mogu sjetiti gdje..
Malo cu trazit po historiyu pa cu ti javit.
17 godina
Otvaranje exe datoteka

evo ja imam problema sa otvaranjem .exe datoteka, kada kliknem dobijem ovaj error shellexecuteEx failed code 164, u sustavu nije moguće stvaranje više niti

googlanjem se nalaze iste te poruke ali sa drugim kodom, tako da mi nije ništa pomoglo. Zna li netko u čemu bi mogao biti problem?

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice