Nevolje sa bootanjem

poruka: 11
|
čitano: 1.777
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nevolje sa bootanjem

Problem:

Win XP SP2

Postavljena lozinka jer se nalazi u mreži. Otkrio sam virus, obrisao ga, updateao antivirus i restartao. Sad kad ukucam password pojavi se "A problem is preventing Windows from accurately checking the license for this computer. Error code 0x80070005".

I šta sad? U safe mode with networking sam upao, ali ne znam šta raditi, ništa nisam mijenjao od postavki.

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nevolje sa bootanjem

Probaj u SAFE MODE-u napraviti System Restore na prijašnji datum.

s.t.a.l.k.e.r.
16 godina
neaktivan

Ak to ne uspije i ak je OS legalan napravi reinstalaciju winXP os-a gdje ćeš morati nanovo unijeti licencijski ključ proizvoda. Kod te operacije WinXP briše samo sistemske file-ove i nanovo ih instalira. Možeš i prije toga napraviti u safe modu, upisati u RUN polje sfc  /scannow (napomena: instalacijski cd WinXP OS-a treba biti u CD-DVD uređaju). Jawohl!

s.t.a.l.k.e.r.
16 godina
neaktivan

Kod te operacije sfc /scannow ti provjerava sistemske fileove na računalu.

s.t.a.l.k.e.r.
16 godina
neaktivan
Nevolje sa bootanjem

Riješeno. Problem bio u bloody AVG-u. Deinstalirao ga u safe modu i sad sve radi. Bloody AVG.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i koji sad antivirus koristiš
16 godina
neaktivan
Nevolje sa bootanjem

NOD32. I sve radi k'o sat.

0 0 hvala 0
17 godina
Marko_244 kaže...

Riješeno. Problem bio u bloody AVG-u. Deinstalirao ga u safe modu i sad sve radi. Bloody AVG.

AVG se pokazao najlosijim na testu. Jel imas crackanu verziju nod 32? Odustani i od NOD32 ak je crackan, jer crackani neocitava viruse najbolje.

Ja sam odlucio preci sa nod32 na avira antivirus, koji se moze mjerit sa najboljim antivirusima, ali ono najbolje je sto je besplatan!!!
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(250,237)- 3D(800,781) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x64
16 godina
neaktivan
Nevolje sa bootanjem

istina. ja sam isto prešao sa nod-a na aviru i ostajem na njoj. više ne pomišljam ni na što drugo. i vidio sam da je dobro prošla na tesu u bugu. a na avg neću više ni pomislit Belji se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nevolje sa bootanjem

U kojem broju je taj test?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kores kaže...

U kojem broju je taj test?

Zadnji broj BUGa 195.
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice