Nemam OS

poruka: 9
|
čitano: 1.318
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Nemam OS

Pozz svima imo sam debian al mi se nije svidio pa sam iso instalirat ubuntu i dogodila se neka greska tijekom instalacije pa sad nemam os i neznam sta da radim.

Probo sam instalirat vise puta al nejde imam ga na usb u.

Moze pomoc?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Nemam OS
Thund3r kaže...

Pozz svima imo sam debian al mi se nije svidio pa sam iso instalirat ubuntu i dogodila se neka greska tijekom instalacije pa sad nemam os i neznam sta da radim.

Probo sam instalirat vise puta al nejde imam ga na usb u.

Moze pomoc?

- Instalacija nije uspješno završila, mogući krivci: neispravan instalacijski medij, neki hardwerski problem (memorija, HDD...), korisnikova pogreška (neznanje).

- Treba utvrdit uzrok problema, najbolje po opisu greške (što je pisalo na ekranu), "neka greška" nije baš neki opis.

- Možda ovdje pronađeš više odgovora: http://www.bug.hr/forum/board/linux/42.aspx?sort=act

12 godina
neaktivan
S tog usba sam već 4 ili 5 puta instaliro os i nijednom nikakav problem a što se tiče problema neki jezik pack tak nešto pa sam mislio možda neće na hrvatski pa sam probo engleski al opet ništa. :/
15 godina
Thund3r kaže...
S tog usba sam već 4 ili 5 puta instaliro os i nijednom nikakav problem a što se tiče problema neki jezik pack tak nešto pa sam mislio možda neće na hrvatski pa sam probo engleski al opet ništa. :/

- Neki, tak nešto mi malo govori.

- Pokreni instalaciju, kad (ako) se greška pojavi, slikaj mobitelom ekran, da pogledamo.

12 godina
neaktivan

Ne zanima mene više ubuntu neg ako ja mogu drugi os instalirat al mi je problem kako bootloader instalirat. Neću ponovo ić instalirat jer znam da neće.

EDIT: Kad se taj error pojavi cijela instalacija stane i prebaci me na test ubuntu.

Nemogu ga nikako instalirat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 17:16 (Thund3r).
12 godina
neaktivan
Nemam OS

Ocito da moram kupit windowse :/

0 0 hvala 0
15 godina
Thund3r kaže...

Ocito da moram kupit windowse :/

- Plati pivu nekome iz blizine, pa neka ti to sredi.{#}

12 godina
neaktivan
Nemam OS

:D Da al bolje kupit windowse.

El mi vredi kupovat?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nemam OS

vjerojatno nisi spojen na net dok se instalira, nemoze skinut neke bitne datoteke te nemoze instalirat, barem je meni tako bilo.

http://www.geekcro.herobo.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice