Pozz svima imo sam debian al mi se nije svidio pa sam iso instalirat ubuntu i dogodila se neka greska tijekom instalacije pa sad nemam os i neznam sta da radim.
Probo sam instalirat vise puta al nejde imam ga na usb u.
Moze pomoc?
Pozz svima imo sam debian al mi se nije svidio pa sam iso instalirat ubuntu i dogodila se neka greska tijekom instalacije pa sad nemam os i neznam sta da radim.
Moze pomoc?
Moze pomoc?
- Instalacija nije uspješno završila, mogući krivci: neispravan instalacijski medij, neki hardwerski problem (memorija, HDD...), korisnikova pogreška (neznanje).
- Treba utvrdit uzrok problema, najbolje po opisu greške (što je pisalo na ekranu), "neka greška" nije baš neki opis.
- Možda ovdje pronađeš više odgovora: http://www.bug.hr/forum/board/linux/42.aspx?sort=act
- Neki, tak nešto mi malo govori.
- Pokreni instalaciju, kad (ako) se greška pojavi, slikaj mobitelom ekran, da pogledamo.
Ne zanima mene više ubuntu neg ako ja mogu drugi os instalirat al mi je problem kako bootloader instalirat. Neću ponovo ić instalirat jer znam da neće.
EDIT: Kad se taj error pojavi cijela instalacija stane i prebaci me na test ubuntu.
Nemogu ga nikako instalirat.
Ocito da moram kupit windowse :/
Ocito da moram kupit windowse :/
- Plati pivu nekome iz blizine, pa neka ti to sredi.
:D Da al bolje kupit windowse.
El mi vredi kupovat?
vjerojatno nisi spojen na net dok se instalira, nemoze skinut neke bitne datoteke te nemoze instalirat, barem je meni tako bilo.