Nejasnoce kod pokretanja windowsa

poruka: 6
|
čitano: 1.141
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

imao sam instalirane windowse bez greske, nakon nekog vrimena pokusam ga upalit oglasi mi se tri puta "bip" kao zvuk nekog upozorenja i nemogu pokrenit windowse pc jednostavno bloka....jel mi neko moze pomoc dat neki savijet ili objasnjenje..Hvala!!

0 0 hvala 0
18 godina

Za početak navedi komponente koje imaš i koliko je sve staro...

Što bi vi poručii sudu u Den Haagu? Ja ništa, nisu toga vrijedni. Ali rado bih sudjelovao u stvaranju optužnice za njihove sudce!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako radi kratko 3 puta 'bip' po AMI bios tablici ti ne valjda nesto s memorijom.

Vidi ovdje pod 3 short.

Ako imas vise memorjskih modula isprobaj svaki zasebno, ako nemas probaj posuditi od nekoga memorijski modul

koji odgavara tvojoj ploci i probaj s tom memorijom.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 19:45 (drnde).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nejasnoce kod pokretanja windowsa

sve je staro po 3 godine, imam procesor intel core 2 duo E8400 3Ghz, grafičku ati radeon HD 3870 512mb, ram kingston 4 gb ddr2, matična gygabite GA-EP35-DS3L

18 godina

Provjeri RAM nekako; preporučam Memtest86+ barem 2 prolaza.

I nisi nave koje napajanje imaš...

Što bi vi poručii sudu u Den Haagu? Ja ništa, nisu toga vrijedni. Ali rado bih sudjelovao u stvaranju optužnice za njihove sudce!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neznam koje napajanje neko od 420w, al zasto je to uopce bitno jel tebe zanima koliko ja jako racunalo iman ili...

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 11:46 (hitmanr).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice