MSN 9.0 slike

poruka: 24
|
čitano: 5.449
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
MSN 9.0 slike
pitanje

Poštovani,

Dali se može disable-ovati na MSN 9.0 ono kad uvučem sliku u razgovor on otvori sliku u prozoru i meni i sugovorniku... To mi se ne sviđa... htio bi onako staromodno, kad uvučem sliku ili zaplijepim screenshoot da se pošalje a ne ovo. Vjerovatno se može negdje u REGISTRYju, ako ne i pomoću nekih programa ili šta ja znam kako... Molim pomoć, vjerujem da nisam jedini kojemu se ovo ne sviđa.

Unaprijed hvala.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MSN 9.0 slike

Isti problem..i mene zanima....hitna pomoc....ono me vec lagano zivcira..........

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MSN 9.0 slike

i mene muci isto hehe, nisTa ljudi googlat i trazit....i cekat ako je neko rjesio slucajno

Intel E2140 2x1.6Ghz, Asrock Wolfdale 1333-GLAN/M, 2x1gb Kingmax DDR2 667Mhz, Seagate-Maxtor 250gb 8mb cache + Seagate FreeAgentGo 250gb, Gigabyte GN-WP01GS PCI WLAN Card(Turbo), PIONEER DVD-RW DVR-111D. graficka riknuLa hehe sreca pa imam onboard VGA :D
16 godina
MSN 9.0 slike

pa kad stavi tako tebi i njemu on ima mopgućnost skinit to na svoj komp i samo izađe,barem bolje vidi kakvu mu sliku želiš poslat...

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
zvons kaže...

pa kad stavi tako tebi i njemu on ima mopgućnost skinit to na svoj komp i samo izađe,barem bolje vidi kakvu mu sliku želiš poslat...

Da... ali cijeli prozor se pretvori u skresani MSN. To mi se jednostavno ne sviđa i gotovo...
Kublach
17 godina
MSN 9.0 slike

Mislim da jedino moze ako se ide send single file

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
systemize kaže...

Mislim da jedino moze ako se ide send single file

Neću tako... Mislim da ću poslati pitanje u BUG redakciju u Pitanja & odgovori xD xD... Dečki pripremajte rješenja... pitanje stiže xD xD
Kublach
17 godina
neaktivan
MSN 9.0 slike

Ako sam dobro shvatio, ti mu zelis slat direktno sliku ali kad je ides slat on je zalijepi na zajednici wallpaper???

ako je to sta sam ja napisao, onda jednostavno napravis drag and drop, ali na dio gdje upisujes text, tako on automatski njemu salje sliku kao FILE, bez da ides na send file send photo i ostalo...

sorry ako sam krivo shvatio...

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 14:58 (Hacker-ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Ako sam dobro shvatio, ti mu zelis slat direktno sliku ali kad je ides slat on je zalijepi na zajednici wallpaper???

ako je to sta sam ja napisao, onda jednostavno napravis drag and drop, ali na dio gdje upisujes text, tako on automatski njemu salje sliku kao FILE, bez da ides na send file send photo i ostalo...

yep, krivo si shvatio. Btw, mene takav način slanja slika isto živcira. ako se itko sjeti kako slat na staromodan način neka javi :P
17 godina
Hacker-ri kaže...

To je slucaj kod starijeg MSN-a kod nove verzije to drugacije radi i u tome je probl.
16 godina
protjeran
MSN 9.0 slike

ja sam primijetio da mi to nekad tako posalje a nekad pise prihvati,odbaci...mislim da nam to sudeno..dok saljem frendu koji ima stari

msn onda je ok...nego imam drugi problem...dok kliknem da posaljem zahtjev da vidim od frenda desktop pise

da trebam update site...a neznam kako...probao sam izbrisat pa instalirat ponovo i nece..ako ko zna nek javi..

HVALA...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MSN 9.0 slike
autorov komentar

Pitanje je poslano u BUG... nadajmo se da će odgovoriti u idućem BUGu...

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

stavis u rar i to je to..

17 godina
neaktivan
systemize kaže...
Hacker-ri kaže...

To je slucaj kod starijeg MSN-a kod nove verzije to drugacije radi i u tome je probl.
 evo mi najnoviji MSN i meni radi bez problema
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
protjeran
Vesperian kaže...

stavis u rar i to je to..

covijek pita da se to ugasi...da mu bude LAKSE a ti bi jos u rar da stavlja....LOOOOL
17 godina
autorov komentar
Hacker-ri kaže...
 evo mi najnoviji MSN i meni radi bez problema
 Očito tvoj sugovornik nije imao MSN 9.0
zokiN kaže...
 covijek pita da se to ugasi...da mu bude LAKSE a ti bi jos u rar da stavlja....LOOOOL
 To bi bio dupli posao:
  1. Ja moram stavljati u rar
  2. Sugovornik mora vaditi iz rara
  3. Npr imam screenshoot (PrtSc) i u MSN kliknem samo CTRL+V i pošalje ga... ovako mi otvori sliku...
Kublach
17 godina
neaktivan
MSN 9.0 slike

zto sam se ja prvom prilikom rješio devetke i vratio na osmicu

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORN kaže...

zto sam se ja prvom prilikom rješio devetke i vratio na osmicu

To bi i meni bilo najpametnije...:D
17 godina
MSN 9.0 slike

Pa zašto koristite MSN kad imate Pidgin ili Trillian, pokreneš jedan program a u njemu su vam gmail, yahoo, MSN, i drugi korisnički računi, sve na jednom mjestu i nema nikakvih problema, još ti javlja kad ti je stigao mail (Pidgin kolko' znam)..

offtopic, al morao sam ovo napisati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strontium kaže...

Pa zašto koristite MSN kad imate Pidgin ili Trillian, pokreneš jedan program a u njemu su vam gmail, yahoo, MSN, i drugi korisnički računi, sve na jednom mjestu i nema nikakvih problema, još ti javlja kad ti je stigao mail (Pidgin kolko' znam)..

Ma znam ja za te sve programe al ipak msn je msn...
17 godina
autorov komentar
Strontium kaže...

Zato jer svi imaju MSN...
Kublach
16 godina
neaktivan
Kublach kaže...
Strontium kaže...

Zato jer svi imaju MSN...
 potpisujem
16 godina
neaktivan

msn ko msn ak ti služi za dopisivanje bit će ti dobar i stari, zašto kompliciratSmijeh

proc: AMD Athlon 64 6000+ BOX, dual core 3.1 GHz , SckAM2 Grafa: ATI Sapphire Radeon HD 4670 Matična: ASRock AM2XLI-eSATA2 Memory: ddr2 2 GB Napajanje: SmartBox 500 W
17 godina
MSN 9.0 slike

e ljudi sorry na offtopicu ali negdje na ovom forumu sad vidio sliku  gdje je neko imao grupu Bug (novi msn 9.0)...postoji li ta grupa ili ja zabrijavam? :-D

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice