Mijenjanje icona

poruka: 6
|
čitano: 1.200
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Mijenjanje icona

Zelio bih skoro sve ikone promjeniti u xp-u, gdje to mogu uradit, znaci ikone od kante za smece, my comp, my doc, my music... Pa i foldera i sl, al da nemoram svaki puta mijenjat pojedinacno, vec gdje trebam stavit slike novi icona da one ostanu tako.

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mijenjanje icona

Skini Tune up styler.S njim mozes mijenjat boot screen,logon screen i ikone.Mozes skinuti i Tune up utilities koji u sebi sadrzi doticni program i jos neke aplikacije za odrzavanje racunala.

http://www.tune-up.com/products/tuneup-utilities/

BOLJE DA RUSI ZATVORE PLIN NEGO DA GA ŠVABE PUSTE
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 11:18 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mijenjanje icona

Najbolji nisu uvijek i besplatni ali to nije slučaj kod Icon Tweakera, ovaj program je i jedno i drugo. Krajnje jednostavan, svrsi neškodljiv i oku ugodan prava je nepravda ne imati ga instaliranog na kompu. Jawohl!

s.t.a.l.k.e.r.
16 godina
neaktivan
stalker kaže...

Najbolji nisu uvijek i besplatni ali to nije slučaj kod Icon Tweakera, ovaj program je i jedno i drugo. Krajnje jednostavan, svrsi neškodljiv i oku ugodan prava je nepravda ne imati ga instaliranog na kompu. Jawohl!

Mene isto to zanima.evo sad sam probo icon tweakera i nije nesto.Imas li jos koji a da je besplatan i da nije trial verzija?
Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 11:49 (besla).
16 godina
neaktivan

Čuj, ja sam od 10 isprobanih programa za mijenjanje ikona zaključio da je Icon Tweaker najbolji, vjerovatno nisi upoznao sve mogučnosti i opcije koje taj program nudi. Možeš mijenjati veliki broj ikonica, foldera. Uređaje kao što su cd-dvd rom se mijenjaju zasebno. Moraš se malo igrati sa programom da bi shvatio što sve nudi i koje su mu sve mogućnosti. Jawohl!

s.t.a.l.k.e.r.
16 godina
neaktivan
Mijenjanje icona

Mogu li dobit tih ostalih devet?

Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice