Kupio hdd i sada trazim pomoc za izradu particije,

poruka: 10
|
čitano: 2.428
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

evo ovako kupio sma hdd wd 1 TB caviar green, i sada s kojem programo i kako da napravim particije do sada nisam ni jednom to radio jednostavno ne znam, ako je tko voljan objasniti bio bi mu zahvalan Smijeh

Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kupio hdd i sada trazim pomoc za izradu partic

Ako imaš Vistu, particiju možeš složiti odmah u njoj, u Computer Managementu. Za XP ne znam, nisam u njemu to radio, so, sorry.

Ide nekak ovak - inicijalizacija, particioniranje, format.. moj je bio formatiran u Appleovom HFS.. cijelu noć sam ga reformatiravao. Šutim

17 godina
neaktivan

Ja sam čuo da je partition manager odličan program http://www.partition-manager.com/

Što se tiče uputa, to će ti netko drugi trebati dati ali mislim da ćeš i sam vrlo lako skontati. Nisam siguran ima li ikakvih freeware programa za particioniranje diska.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Teerex kaže...

Ako imaš Vistu, particiju možeš složiti odmah u njoj, u Computer Managementu. Za XP ne znam, nisam u njemu to radio, so, sorry.

Ide nekak ovak - inicijalizacija, particioniranje, format.. moj je bio formatiran u Appleovom HFS.. cijelu noć sam ga reformatiravao. Šutim

imam 7, gledaj ja odem na propretis od my computer i tamo mi se vidi hdd i kliknem desnom tipkom misa na  njega i sta sad trebam odabrati ( my eng so bad ) 

edit : imam nekakav acronis disk director jel se s time moze sta?
. .
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 19:03 (deja_vu).
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Ja sam čuo da je partition manager odličan program http://www.partition-manager.com/

Što se tiče uputa, to će ti netko drugi trebati dati ali mislim da ćeš i sam vrlo lako skontati. Nisam siguran ima li ikakvih freeware programa za particioniranje diska.

ima:
EASEUS Partition manager
livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
17 godina
protjeran
Kaiserex kaže...
scorpion667 kaže...

ima:
EASEUS Partition manager
 skinut cu taj free pa cu vidjet ikakvo m uje sucelje, nadam se da je jednostavno 
16 godina
neaktivan
deja_vu kaže...
Teerex kaže...

imam 7, gledaj ja odem na propretis od my computer i tamo mi se vidi hdd i kliknem desnom tipkom misa na  njega i sta sad trebam odabrati ( my eng so bad ) 

edit : imam nekakav acronis disk director jel se s time moze sta?
edit: Sad sam vidio sliju.

New simple volume.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 19:06 (Teerex).
17 godina
protjeran

evo skinuo sam ovog free i sada kako da popunim tablicu slika 

edit: bilo tko, da sada napravim jedno cijelo max i onda poslije ih podijem na dijelove, i sta da napisem pod partition label??

. .
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 19:20 (deja_vu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za label ti je totalno svejedno, to je samo ono narodsko ime diska, tipa Ćiro, Njofra il tak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Teerex kaže...

Za label ti je totalno svejedno, to je samo ono narodsko ime diska, tipa Ćiro, Njofra il tak.

Ok ty brate, idem ja narapviti,, 
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice