Kako se riješiti neželjenih datoteka s desktopa?

poruka: 18
|
čitano: 3.911
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
LJudi pomoc jedan veliki i nezeljeni problem imam!

evo ljudi pomoc stvarno pomoc mi treba veliki bug imam kad upalim racunalo izbaci mi stalno neke fileove a obrisem svaki put moja sestra je slucajno nesto raspakirala na povrsinu i ja sam obriso al opet isto ljudi pomagajte molim vas ako mozete

evo slika:http://www.imagesforme.com/show.php/362766_dokaz.JPG

Moja konfa: :Amd 3x 2.10GHz :2 gb ram :HD4650
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad obrišeš to kaj ti je na desktopu isprazni Recycle Bin.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

napravio sam to i isto tako stalno nisam tolko glup da neznam smeće izpraznit mislim ono stalno mi je to dal ga ispraznio ili ne opet isto

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Antivirusom skeniraj komp,stavi firewall,stavi program za upravljanje procesima i jednostavno mu ne dozvoli da se upali kada ti palis windowsNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: LJudi pomoc jedan veliki i nezeljeni problem i
Jebasu123 kaže...

napravio sam to i isto tako stalno nisam tolko glup da neznam smeće izpraznit mislim ono stalno mi je to dal ga ispraznio ili ne opet isto

Virus VIrus !!!!!!!!!!!!!!!!!! scan komp i briši viruse i malo defragmentiraj jer su ti virusi sigurno malo fragmentirali disk
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina

to ti je radi stakora na desktopu, zezam se :P probaj napisati nazive tih filova u google pa ces vidjeti od cega to nastaje

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aki kaže...

to ti je radi stakora na desktopu, zezam se :P probaj napisati nazive tih filova u google pa ces vidjeti od cega to nastaje

smart
16 godina
neaktivan

ovako. smiri se i duboko udahni...

jesi?

dobro. sad slušaj.

skeniraj PC sa antivirusom. ako ga nemaš nabavi avg 8 FREE.

ako ništa ne nađe sorry. izbriši sve i to je to.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan

najbolja od svega reinstalacija i detaljno formatiranje HDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni je vako sl. bilo slucajno raspakira nesto a bli pre vele fileova, ali pre vele, nije moglo stat na desktop, pa morao san jedno 10-ak puta palit i gasit(komp)  ili refresh pa poredati po tomu i tomu i brisat jer ih je bilo previse, a sve skoro isto u nazivu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Jebasu123 kaže...

Virus VIrus !!!!!!!!!!!!!!!!!! scan komp i briši viruse i malo defragmentiraj jer su ti virusi sigurno malo fragmentirali disk

skini prvo ccleaner ,pa tamo u tools- startup pogledaj sta ti se sve pokrece kod boot-a i makni sve sta ti je sumnjivo   , ili se bootaj u safe mode   pa skeniraj sa 
Malwarebytes-on i SuperAntispayware + avira free ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 23:45 (Tux Slave).
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

sestra je slucajno nesto raspakirala na povrsinu i ja sam obriso al opet isto ljudi pomagajte molim vas ako mozete

Pitaj sestru otkud je to raspakirala,ako saznaš ime programa možda ga nađeš i obrišeš. Ne mora biti virus, možda je jednostavno instalirala neki program na desktop.Ove ikonice imaju nekakve veze sa Microsoft Office-om...
17 godina
neaktivan

Otrori Run i upiši msconfig..idi na startup opciju i vidi kakvog tamo ima smeća koje se podiže sa sustavom.

Pogasi nepotrebno, a ako nisi siguran postavi ovdje skrin pa ćemo ti reći što da pogasiš.

Updejtaj a/v.

Podigni sustav u safe modu i skeniraj na smeće.

I kako ti je već predloženo skini CCleaner i počisti njime registry...znam ima i boljih alata, ali i ovaj sasvim dobro služi

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 23:46 (Tux Slave).

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...

evo ljudi pomoc stvarno pomoc mi treba veliki bug imam kad upalim racunalo izbaci mi stalno neke fileove a obrisem svaki put moja sestra je slucajno nesto raspakirala na povrsinu i ja sam obriso al opet isto ljudi pomagajte molim vas ako mozete

evo slika:http://www.imagesforme.com/show.php/362766_dokaz.JPG

vise ne daj sestri komp,,,
Lion King kaže...

Antivirusom skeniraj komp,stavi firewall,stavi program za upravljanje procesima i jednostavno mu ne dozvoli da se upali kada ti palis windowsNamigiva

moguce da je viruus, rade skeniraj sa spyware
sk8 4 life kaže...
 nepotrebno je pisati vec sta je napisano
Aki kaže...

pametno
Matatata krele od zanata kaže...

ovako. smiri se i duboko udahni...

jesi?

dobro. sad slušaj.

skeniraj PC sa antivirusom. ako ga nemaš nabavi avg 8 FREE.

ako ništa ne nađe sorry. izbriši sve i to je to.

jel je ovo tvoje prevozno sredstvo u potpisu!!
sk8 4 life kaže...

najbolja od svega reinstalacija i detaljno formatiranje HDD

covjeko porucar reinstalaciju,,,,? Viče
insomniac_cro kaže...

skini prvo ccleaner ,pa tamo u tools- startup pogledaj sta ti se sve pokrece kod boot-a i makni sve sta ti je sumnjivo   , ili se bootaj u safe mode   pa skeniraj sa 
Malwarebytes-on i SuperAntispayware + avira free ...

jako pametno
Bugy kaže...
Jebasu123 kaže...

sestra je slucajno nesto raspakirala na povrsinu i ja sam obriso al opet isto ljudi pomagajte molim vas ako mozete

Pitaj sestru otkud je to raspakirala,ako saznaš ime programa možda ga nađeš i obrišeš. Ne mora biti virus, možda je jednostavno instalirala neki program na desktop.Ove ikonice imaju nekakve veze sa Microsoft Office-om...

isto pametno,,

e sada mozemo zakljuciti tko je spamer, joj kako je tesko mljeti i mljeti ispisivati od drugih i stavljati glupe izjave ako nemate nesto pametno reci niti nemojte!!

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 23:49 (kris_marko).
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

Meni je vako sl. bilo slucajno raspakira nesto a bli pre vele fileova, ali pre vele, nije moglo stat na desktop, pa morao san jedno 10-ak puta palit i gasit(komp)  ili refresh pa poredati po tomu i tomu i brisat jer ih je bilo previse, a sve skoro isto u nazivu.

Dobar savjet ali može jednostavnije. Klikni negdje na desktop (u prazno) lijevim klikom. Tada pritisni Ctrl + A . To će označiti sve datoteke na desktopu. Tada samo odznači one koje nećeš brisati (držiš Ctrl i klikneš na one koje ne želiš brisati). Tada samo upreš delete i stvar je riješena.Namigiva
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
16 godina
neaktivan

e ljudi hvala vam puno ste mi pomogli skeniro sam sa avastom uvuko se neki crvic ako se nevaram i obriso sam ga i sa ccleanerom sam to napravio i sve sljaka hvala vam puno obriso sam i taj rar od tog officea sestri trebo neki microsoft access valjda ako se nevaram pa je ona nes prckala (kad si bude uzela laptop onda cu ja njoj s*ebat lol salim se:) ) i sestru nepustam na komp dok mi nekaze sta joj treba da joj ja mogu rijesit a ne ona ja u skoli dodjem kuci kad ono wtf ja to obriso ja kazem aj toga sam se rjesio kad ono sutradan ja upalim komp ono isto! al hvala svima svima hvala sto ste mi pomogli

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kako se riješiti neželjenih datoteka s desktop

to su ti datoteke iz nekog temp foldera i ccleaner to rješava bez problema kao što si već i primjetio. nije nikakav virus kao što 90% ljudi misli.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 11:17 (dejo6).
16 godina
neaktivan

znam rijesio sam

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 512mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice