Ovak na intergriranoj grafici imam zvuka i radi normalno al me zeza nvl...a na pci-e nema zvuka (prekziren je zvucnik).
Driveri su naravno instalirani koji je problem ?
Ovak na intergriranoj grafici imam zvuka i radi normalno al me zeza nvl...a na pci-e nema zvuka (prekziren je zvucnik).
Driveri su naravno instalirani koji je problem ?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Ne trudi se, trol!
Pa lijepo kad imam od monitora kabel spojen u intergriranu graficku imam zvuka i sve je normalno,a kad imam monitor spojen na pci graficku onda nema zvuka jednostavno na play listi nema nijednog output (ili input kako vec) prikljucka.
Sto bi mogao biti problem drivere imam i zvucnici su prikljuceni?
Ne trudi se, trol!
Nije ni sad jasno ?
jel imas zasebne zvucnike ili su u monitoru?
Ako sam dobro skužio ovo bi trebalo pomoći...
Dakle ti kad aktiviras PCIe grafu, BIOS/UEFI automatski disablea intergriranu, te tako i njen ugradjen audio kontroler, dakle udji u BIOS/UEFI, i sa Intergrated Graphic makni funkciju "Auto" i stavi na "Enabled."
Ii jednostavno spoji tvucnike na HDMI PCIe grafe.
Pozz
P.S. - PIšem UEFI/BIOS jer neznam dali ti imaš UEFI ili BIOS.
pa guglaš matičnu 
Dakle ti kad aktiviras PCIe grafu, BIOS/UEFI automatski disablea intergriranu, te tako i njen ugradjen audio kontroler, dakle udji u BIOS/UEFI, i sa Intergrated Graphic makni funkciju "Auto" i stavi na "Enabled."
Pozz
Hvala problem je bio u bios postavkama jer je trebalo iz auto stavit u enabled,a kod intergrirane je na auto ucitalo al kod pci-e ne :).
Jos jednom hvala.
pa guglaš matičnu 
Heh nisam vidio da ima "Moj PC" na njegovom profilu.
Pozz
Hvala problem je bio u bios postavkama jer je trebalo iz auto stavit u enabled,a kod intergrirane je na auto ucitalo al kod pci-e ne :).
Jos jednom hvala.
Drago mi je da je tvoj problem rijesen, a ti zadovoljan.
Umjesto zahvaljivanja riječima postoji korisnija funkcija, a to je gumb "hvala", koji je kao nagrada ljudima koji su ti pomogli za njihovu pomoć ili općenito zainteresiranost da ti pomognu da riješiš svoj problem. 
Imam problem sa Grafom Radeon HD 6670 1GB....sve je ispravno i drajveri instalirani,medjutim takodje nema zvuka.....pomagajte??
Imam problem sa Grafom Radeon HD 6670 1GB....sve je ispravno i drajveri instalirani,medjutim takodje nema zvuka.....pomagajte??
Spojio si HDMI?
ne..monitor mi nema HDMI izlaz
imam zvucnike
uzmes kabel od zvucnika, jedan kraj ustekas u njih, drugi u zeleni maleni utor na maticnoj sa zadnje strane kompa
vec jesam,ali i dalje nema zvuka
Provjeru pod:
Control Panel>Sounds koji ti je defaultni HW za zvuk.
Nista...u Biosu opcija Auto sam stavio na Enable i instalirao Driver Realtek HD Audio Mahager i ATI Media Accelator...