IE se pali sam od sebe, i otvara neke reklame!

poruka: 33
|
čitano: 6.604
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: IE se pali sam od sebe, i otvara neke reklame!
Tionio kaže...

evo, spybot mi je nesto nasao, i to je izbrisao, onda sam ja disejblao ona dva u windows defenderu i na kraju sam napravio quick scan u eset-u.....to je to...vise mi nema onih procesa u Task manageru, i koliko ja primjetim, od kad sam resetirao komp, vise mi ne dolaze one reklame i one gluposti!!!.....jednio sto mi je bilo cudno je ovo sto sam naveo u preijasnjem postu.....nema veze, sad je OK.....hvala svima!!!!...Smijeh

Ovo dole kaj sam ti napisal ces obrisat ovako ponovo skeniraj s Hijackthis pa onda pazljivo kvacice na to pa Fix Checked, a Spybot deinstaliraj jer ti ne treba uopce samo gomilas zastitu bez potrebe!Cool

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =

O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)

16 godina
RE: IE se pali sam od sebe, i otvara neke reklame!
rambox kaže...
Tionio kaže...

evo, spybot mi je nesto nasao, i to je izbrisao, onda sam ja disejblao ona dva u windows defenderu i na kraju sam napravio quick scan u eset-u.....to je to...vise mi nema onih procesa u Task manageru, i koliko ja primjetim, od kad sam resetirao komp, vise mi ne dolaze one reklame i one gluposti!!!.....jednio sto mi je bilo cudno je ovo sto sam naveo u preijasnjem postu.....nema veze, sad je OK.....hvala svima!!!!...Smijeh

Ovo dole kaj sam ti napisal ces obrisat ovako ponovo skeniraj s Hijackthis pa onda pazljivo kvacice na to pa Fix Checked, a Spybot deinstaliraj jer ti ne treba uopce samo gomilas zastitu bez potrebe!Cool

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =

O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)

evo i to sam napravio, al mislim da nije bilo potrebe, al neka ovako, SIGURNIJE JE Namigiva.......hvala svima jos jednom.....

01010100 01001001 01001111
17 godina
IE se pali sam od sebe, i otvara neke reklame!

Trebalo je to obrisat da a vidim da si skinuo i krivu verziju Malvarebites pa ces to onda Onemogucit s CCleaner kojeg ako nemas ionak trebas imat na kompu. Pokrenes CCleaner i onda ovako ko na fotki Onemogucis ova dva programa dole tj kliknes na njih pa Onemoguci i to je to jer ti uopce ne trebaju ti procesi na startapu!Cool

http://download.cnet.com/ccleaner/

[Malwarebytes' Anti-Malware] "C:\Program Files\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamgui.exe" /starttray

[Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe"

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice