Gumb za gasenje dode na Stand by (Vista SP2)

poruka: 8
|
čitano: 1.575
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Eo imam taj problem vec od samog instaliravanja viste SP2  i kad stisnem onaj gump za ugasit on mi ode u stand by pa moram da ga ugasim otic na onu strelicu di su sve opcije pa nac Shut down pa to kliknut a inace nece prek onog svog gumba osim kad se treba neki update instalirat pa to proradi inace nece :( Neznam zasto stvarno.  Vista nije originalna pa sam je nekim programcicem aktiviro.Mozda radi tog? neznam

Hvala svima na odgovorima

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Gumb za gasenje dode na Stand by (Vista SP2)

Upisi u Search bar Power Options i odaberi.

Pod Power Planom koji je odabran klikni Change plan setting.

Nakon toga Change advanced power options.

Nadji Power buttons and lid.

Nadji Start menu power button.

Odaberi Shut down.

17 godina
neaktivan

hebiga, prestigo si me. uludo mi ode tih par minuta zivota utrosenih na tipkanje

Quintili Vare, legiones redde!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Control Panel -> Power options -> Ako je PC oznaceno je High Performance, klikni na "Change plan settings" ispod

-> Change Advanced Power Settings -> Power Buttons and lid -> Start Menu power button -> postavi na shut down (vidi sliku)

EDIT: prestigao i mene, al ova Vista nije normalna, koliko treba da dodes do ovoga.. usability cisti FAIL. Neodlučan

ovdje bi trebao doci na kraju ovdje bi trebao doci na kraju
All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 20:31 (drnde).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Eo imam taj problem vec od samog instaliravanja viste SP2  i kad stisnem onaj gump za ugasit on mi ode u stand by pa moram da ga ugasim otic na onu strelicu di su sve opcije pa nac Shut down pa to kliknut a inace nece prek onog svog gumba osim kad se treba neki update instalirat pa to proradi inace nece :( Neznam zasto stvarno.  Vista nije originalna pa sam je nekim programcicem aktiviro.Mozda radi tog? neznam

Hvala svima na odgovorima

I čemu sad čuđenje? Kad staviš strelicu miša iznad tog gumba,jasno ti piše da računalo ide u Stand by...

Tako je po defaultu.

16 godina

Hvala svima na odgovorima..Probat cu kad racunalo stavim u normalno stanje u kojem se moze upalit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drnde kaže...

EDIT: prestigao i mene, al ova Vista nije normalna, koliko treba da dodes do ovoga.. usability cisti FAIL. Neodlučan

ma to su zakopali namjerno da bi prosječni korisnici stalno drzali kompjutere u standby-u jer se iz njega izlazi za par sekundi, a kad pališ komp ili resetiras Vistu na nekim strojevima to ide i do 2-3 minute.

Quintili Vare, legiones redde!
16 godina

Al ipak racunalo nesmije radit 24/7 Meni se za 34 sekunde dize kompjuter

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice