Gašenje kompjutera bez dugma

poruka: 5
|
čitano: 1.893
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Alo ekipa,ima li koja dobra duša da mi pomogne.ovako problem je slijedeći, iman u kući male dice i zna se desit da kad mene nema a ostavim upaljen komjuter da ga nađem ugašenog,jer dica stisnu dugme za paljenje na kučištu pa nađen ugašen komp. ono što mene zanima mogu li namistit ikako da se kompjuter samo pali na dugme dok se ugasit ne može na dugme,već moran ono standarno gašenje na shutdown unutar samih windowsa. inače iman win 7 instaliran,ako to ima kakvu ulogu u tomu

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Pod Power settings imas pod Advanced. Whn i press the power button on my computer: i tu odaber do nothing.

powered by sashab
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina

Izvoli:

So, if God has existed forever...you know, what did he do in his spare time, like, before he made the Earth and everything?
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

fala vam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Gašenje kompjutera bez dugma
Mr. Kennedy kaže...

Alo ekipa,ima li koja dobra duša da mi pomogne.ovako problem je slijedeći, iman u kući male dice i zna se desit da kad mene nema a ostavim upaljen komjuter da ga nađem ugašenog,jer dica stisnu dugme za paljenje na kučištu pa nađen ugašen komp. ono što mene zanima mogu li namistit ikako da se kompjuter samo pali na dugme dok se ugasit ne može na dugme,već moran ono standarno gašenje na shutdown unutar samih windowsa. inače iman win 7 instaliran,ako to ima kakvu ulogu u tomu

Vidim da si već dobio kvalitetne odgovore. Samo pazi, ako imaš i "reset" tipku, onda ništa ne pomaže, nego je fizički odspojiti sa matične ploče! 

I da, većina ploča reagira gašenjem kompjutera ako se power tipka drži duže vemena pritisnuta:-(
Ne pitaj me kako znam;-)

Ali pričekaj da malo porastu, pa ćeš vidjeti što će ti tek onda raditi po kompjuteru;-) Jednom sam bežičnog miša vadio iz WC školjke...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice