Nedavno sam instalirao Windows XP Service Pack 2 (na čisto). Onda kad sam instalirao Daemon Tools Lite 4.30, tj. kad postavio virtualni pogon računalo mi znatno usporilo. Šta bi mogao biti problem!
Jeli itko imao takav Problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nedavno sam instalirao Windows XP Service Pack 2 (na čisto). Onda kad sam instalirao Daemon Tools Lite 4.30, tj. kad postavio virtualni pogon računalo mi znatno usporilo. Šta bi mogao biti problem!
a komp ti je slab i nzn ako ti je bas potrebno za ''Montiranje slika'' onda makni daemon tools i instaliraj Alcohol 120% 
Da komp ti je slab. Procesor prastar. Badava ti što si nabaco rama!
ja i friend smo isto imali takvih problema sa tim programima za mountanje i virtualne diskove i neces vjerovati u cemu otkrili da je problem: u regionalnim postavkama kompjutera! kad bi vratili sve regionalne i jezicne postavke na engleski sve bi bilo ok, a kad stavimo na hrvatski sve maksimalno uspori! probaj, mozda je i kod tebe isti problem!
ja i friend smo isto imali takvih problema sa tim programima za mountanje i virtualne diskove i neces vjerovati u cemu otkrili da je problem: u regionalnim postavkama kompjutera! kad bi vratili sve regionalne i jezicne postavke na engleski sve bi bilo ok, a kad stavimo na hrvatski sve maksimalno uspori! probaj, mozda je i kod tebe isti problem!
Jeli u tebe bio croatian(bosnia and herzegovina) ili croatian obični, jer u mene deamon tools 4.30.4 dobro radio kad sam instalira Windows XP (bez Service Packa) i dobro mi je radio i nije mi se kompjuter usporava, jer Windows XP-u bez service packa je bio tada croatian obični ali kad sam instalira sa service packom (na čisto) stavio sam reg. poskavke u croatian (bosnia and herzegovina).
meni isto prije deamon tools usporio komp užas
Da komp ti je slab. Procesor prastar. Badava ti što si nabaco rama!
Trabunjas bezveze...
Nakon instalacije Deamon-a, racunala imaju problema sa SPTD.sys file-om koji je odgovoran za "mountanje" virtualnih cd/dvd-a.
meni isto prije deamon tools usporio komp užas
omg usporio ti tu masinu???nemoguce LOL.....onda nebi nitko instalirao daemon tools zato jer usporava....meni rodak ima intel core 2 duo 8200,3 gb rama,hd4850 512mb i nista mu nije usporilo kompjuter.....