Daemon Tools usporavanje!

poruka: 9
|
čitano: 3.578
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Nedavno sam instalirao Windows XP Service Pack 2 (na čisto). Onda kad sam instalirao Daemon Tools Lite 4.30, tj. kad postavio virtualni pogon računalo mi znatno usporilo. Šta bi mogao biti problem!
Jeli itko imao takav Problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Daemon Tools usporavanje!
ivo000 kaže...

Nedavno sam instalirao Windows XP Service Pack 2 (na čisto). Onda kad sam instalirao Daemon Tools Lite 4.30, tj. kad postavio virtualni pogon računalo mi znatno usporilo. Šta bi mogao biti problem!

a komp ti je slab i nzn ako ti je bas potrebno za ''Montiranje slika'' onda makni daemon tools i instaliraj Alcohol 120% Belji se

Razer Mamba
17 godina
neaktivan

Da komp ti je slab. Procesor prastar. Badava ti što si nabaco rama!

17 godina
neaktivan
ivo000 kaže...

ja i friend smo isto imali takvih problema sa tim programima za mountanje i virtualne diskove i neces vjerovati u cemu otkrili da je problem: u regionalnim postavkama kompjutera! kad bi vratili sve regionalne i jezicne postavke na engleski sve bi bilo ok, a kad stavimo na hrvatski sve maksimalno uspori! probaj, mozda je i kod tebe isti problem!

16 godina
kooboora kaže...
ivo000 kaže...

ja i friend smo isto imali takvih problema sa tim programima za mountanje i virtualne diskove i neces vjerovati u cemu otkrili da je problem: u regionalnim postavkama kompjutera! kad bi vratili sve regionalne i jezicne postavke na engleski sve bi bilo ok, a kad stavimo na hrvatski sve maksimalno uspori! probaj, mozda je i kod tebe isti problem!

Jeli u tebe bio croatian(bosnia and herzegovina) ili croatian obični, jer u mene deamon tools 4.30.4 dobro radio kad sam instalira Windows XP (bez Service Packa) i dobro mi je radio i nije mi se kompjuter usporava, jer Windows XP-u bez service packa je bio tada croatian obični ali kad sam instalira sa service packom (na čisto) stavio sam reg. poskavke u croatian (bosnia and herzegovina).

17 godina
neaktivan

da, i u mene je croatian(BiH), al probaj staviti sve na english pa vidi radi li. znam da je cudno al meni je pomoglo. i btw, probaj powerISO, s njim nikad nisam imao problema.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

meni isto prije deamon tools usporio komp užas

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Whalter vT kaže...

Da komp ti je slab. Procesor prastar. Badava ti što si nabaco rama!

Trabunjas bezveze...

Nakon instalacije Deamon-a, racunala imaju problema sa SPTD.sys file-om koji je odgovoran za "mountanje" virtualnih cd/dvd-a.

Evo ti OVDJE i OVDJE moguce rijesenje.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

meni isto prije deamon tools usporio komp užas

omg usporio ti tu masinu???nemoguce LOL.....onda nebi nitko instalirao daemon tools zato jer usporava....meni rodak ima intel core 2 duo 8200,3 gb rama,hd4850 512mb i nista mu nije usporilo kompjuter.....

Razer Mamba
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice