Crni ekran nakon pokretanja Windowsa

poruka: 8
|
čitano: 2.755
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav.

Jucer koristio komp i ugasio ga, sve ok. Danas upalim, pojavi mi se crni ekran, samo strijelica, startna linija i ekran blinka, cas se upali cas ugasi odnosno samo nestane start pa se pojavi. Ne mogu nista, preko task managera uspijem da nadjem dokumente ali nisu dostupni, sve je nekako presporo, ocitava presporo cak  ne moze sve ni da ocita jer se pojavljuju ovakve greske

C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\Desktop is unavailable. If this location is on this PC, make sure that the device or drive is connected or the disc is inserted, then try again. If the location is on a network, make sure that you're connected to the network or internet, then try again. If the location still can not be found, it might have been moved or deleted.

Pokisao sam razne metode, preko troublesgootera ali nista. Vracanje sistema ne moze ni to, pojavi se i tu greska, vracanje na prethodnu verziju ne radi. Jedino nisam probavo reinstalorat sistem jer mi se ne da da sad brisem sve programe koji su instalirani. Pa da vidim da li ima neko bolje rijesenje za ovo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Crni ekran nakon pokretanja Windowsa

Evo jos podataka jer vidim da sinoc nisam napisao sve kako treba.

Radi se o Windows 10. Kada gledam statistiku najvise sto mi se grije i radi su hdd i cpu. Nadam se da sam uspio poslat i sliku jer je tesko preko mobitela ovo pisat. 

Intel pentium Kaby lake g4560 3,4ghz

nVidia gtx 1050ti 4g

Hdd western digital 500gb (ovaj sto radi na 100%)

Hdd tishiba 2tb

Ram hyperx 8gb

Kada pokisam da vratim sistem ndobijem ovu poruku

System restore did not complete successfully. Your computers system files and settings eere not changed.

Details: an unspecified error occurred during System restore (0x80070003)

16 godina

Prva sumnja na disk.

uključite logiku, prije postavljanja pitanja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nakon duzeg cekanja i gledanja u crni ekrn pocnu se pojavljivat ikonice po radnoj povrsini u nekoj vecoj rezoluciji nego su bile ranije. Pokusao sam esto obrisati, moze se izbrisati progrm ali se dokumenti ne mogu otvorit kaze da nesto nije prikceno ili je obrisno, veze nem sta mi govori, jer nekad i mogu otvorit te iste dokumente. 

16 godina
neaktivan

tamna tema? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Reinstalirao sam sistem. Komo se upali i radi, sve je kako treba, bar izgleda, ali mi i dalje u Task manageru pokazuje da hdd radi preko 60% cak i na 100% radi. Ali ako nista ne diram on se spusti na 0% . Varira cijelo vrijeme...

0 0 hvala 0
16 godina

-nakon instalacije je normalno da disk radi.. indeksira, defragmentira.. i ovisi koliko imaš fileova/mjesta + što paralelno radiš, jer automatika radi dalje, update, sav soft nešto sinkronizira.. itd to se kaže, trebaš podesiti OS.. tek tad je govoto.

- + može biti i problem s diskom, badsector, relokacija.. tad sam disk to radi.. ili chkdsk pokušava popraviti.

zato, kad nisi siguran tesitraš-eliminiraš, npr najbrže, liveboot nekog npr linuxminta, trenutno znaš jel npr problem disk ili soft.

ako je disk, baclup i tražiš novi.

ako je soft, tad sve, os samog osa nadalje ili novo ili provjeriš ili malware ili podesiš.. npr pogrešan driver ili win radi upgrade s 1709 na 1803 ili su u šumici, a što god da radi, naravno da mora raditi i disk, jer su svi fileovi (soft) na disku.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
6 godina
neaktivan
Pikolino kaže...

Radi se o Windows 10.

da, ali koji, orginal, ili možda neka torrent testna verzija W10?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice