Evo, do jučer popodne je valjao a sad ne valja.
Svaki put kad uđem u neki server nakon 30 sekundi dobijem poruku "Punkbuster(...) Corrupted File/Memory [81354]"
Evo, do jučer popodne je valjao a sad ne valja.
Svaki put kad uđem u neki server nakon 30 sekundi dobijem poruku "Punkbuster(...) Corrupted File/Memory [81354]"
nemam haxove.
NP za DP
Ma, stvar je u tome neda mi se nanovo instalirat, inače mi je radio, a probao sam pbsetup i to, nisam siguran probat cu pbsvc startat mozda proradi?
Aww, PB je najgora stvar ikad izmišljena u povijesti igara!
Svi junaci mukom zamukoše...
ručno update punkbustera i pbsvc i sve radi :D tnx
EDIT: Radi my ass. evo cu reinstalirat :(
Isti problem je imao moj frend, naime svaki put kad bi uso u igru nakon par minuta izbaci ga Corrupted File memory.
Pokusao je reinstalirat igricu vise puta,updateat pb vise puta, cak i windows reintall, vadio je RAM i probavao na razlicite nacine ali opet nista.
Kad sam dosao kod njega i ponovno mu reistaliro windows napravio sam dtako da odma upalim igru i vidim u cemu je problem, i vidi cuda igra je proradila, zatim smo instalirali jedan po jedan program i probavali dali igra radi.
Skuzili smo kada je instalirao neki program za muziku da mu nakon toga izbacivalo Corrupted File memory.
Pobrisali smo program i sve je radilo kao sat.
Vjerovatno imas neki program instaliran koji smeta igrici,pokusaj ovom metodom kako smo ja i frend rijesili!
ručno update punkbustera i pbsvc i sve radi :D tnx
EDIT: Radi my ass. evo cu reinstalirat :(
jesi skidao sa evenbalance.com ?