Može li se u Acronis True Image-u napraviti samo backup registry-a? Naime, kada sam stavio nove XP napravio sam backup C diska ali sam kasnije na D disk instalirao neke programe pa bi sada napravio backup registrya da ne moram ponovno instalirati te programe sa D diska. A ne bi radio backup D diska sada jer nemam previše mjesta na hardu pa ako je moguće samo napraviti backup registry-a.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-imaš MS backup, backupiraj system only... cca 500MB
Gdje se registry točno nalazi? Da li je to pod C:\Windows\regedit?
-ne. regedit je složenica od riječi registry i editor, ... jasno?
-pokreni backup i klikaj next, naravno čitaj s ekrana i odaberi opciju only system... (ovo ti je drugi put) :))
Ne treba ti ni Acronis ,ni ništa drugo. Jednostavno Run -> regedit ,tu desni klik na My Computer i Export! Spremiš gdje hoćeš. Kad vraćaš ,samo double click ili merge.
Inače ,nećeš ništa napravit s tim ,jel ako sad hoćeš programe stavit na C moraš ih instalirat nanovo!
Ne treba ti ni Acronis ,ni ništa drugo. Jednostavno Run -> regedit ,tu desni klik na My Computer i Export! Spremiš gdje hoćeš. Kad vraćaš ,samo double click ili merge.
Inače ,nećeš ništa napravit s tim ,jel ako sad hoćeš programe stavit na C moraš ih instalirat nanovo!
mislim da on ne želi instalirat programe na c particiju, nego da ostanu na d, a kad reinstalira os, samo napravi import backupa i programi su kao već instalirani
Ni u tom mu slučaju ne pomaže puno registar. Jel ako vrati cijeli registar iz prethodne instalacije napravit će si kaos i morat ponovno radit instalaciju Windowsa.
Ma pi*darija svejedno. Htio sam napraviti ono što je i jurluk mislio ali imam nekih šugavih problema sa audio driverima za poluditi. Našao mi u Device Manageru njih 100 gluposti za instalirati a ništa ne radi ni kada ih obrišem. Naravno instalacija audio drivera ne pomaže, čak sam i na netu našao ali opet isto, ne znam koji mu vrag. Mislim da mi format ne gine. Joj samo da nije laptop, već bi ga šakom tresnuo u škatulju sisu mu!
A ni import/export u regeditu ne radi, stalno javi neku grešku.
Inače hvala na prijedlozima