Imam jedan problemcic.naime prije nego sto sam formatirao C imao sam win7 32 bit i pokazivao je 3.50 GB rama a nakon formatiranja i ponovne instalacije sad pokazuje 3.12.a nista od hardwarea nisam mijenja,znaci,ostalo je sve isto.samo mi nije jasno kako sad pokazuje manje nego prije.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iovako imaš 32 bit win tako da ti je svejedno...
Imam jedan problemcic.naime prije nego sto sam formatirao C imao sam win7 32 bit i pokazivao je 3.50 GB rama a nakon formatiranja i ponovne instalacije sad pokazuje 3.12.a nista od hardwarea nisam mijenja,znaci,ostalo je sve isto.samo mi nije jasno kako sad pokazuje manje nego prije.
Svaki put drukčije pokazuje hehe
Meni recimo nikad niti nije pokazivalo 3.5GB već 3,25GB.
Preporučujem ti da staviš 64-bitne windowse, ništa ne gubiš, samo dobivaš.
Svaki put drukčije pokazuje hehe
Meni recimo nikad niti nije pokazivalo 3.5GB već 3,25GB.
Preporučujem ti da staviš 64-bitne windowse, ništa ne gubiš, samo dobivaš.
stavio bih ali mi EVE Online bas ne voli 64 bitnu sedmicu :/
koji Win7 imaš? home? professional? ultimate?
ako ti piše da imaš 3.12 usable onda je u redu, ovaj ostatak su ti Windowsi uzeli za svoje servise (system reserved) [bez brige, tako valja, i rjeđe dolazi do BSODa]
koji Win7 imaš? home? professional? ultimate?
ako ti piše da imaš 3.12 usable onda je u redu, ovaj ostatak su ti Windowsi uzeli za svoje servise [bez brige, tako valja, i rjeđe dolazi do BSODa]
da,imam ultimate
neću nagađati o legalnosti operacijskog sustava [zbog čega često budu takve razlike], dok je iznad 3GB i ne štekaju ti igre onda ne brini, tako mora biti