Wifi na mobu radi al na kompu ne bas

poruka: 7
|
čitano: 1.216
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Vratim se sa mora i saznam da mi je grom pogodio kucu pa se router sprzio. Nazvao iskon i oni za 2 dana dosli i zamjenili ga. sve je bilo oke (wifi radio) do danas kad sam zamjenio graficku(mislim da to bas i nema neke veze) kad sam skuzio da mi stalno nesto steka internet pogledao sam na mobu i tamo sve oke sad neznam sta je problem.

inace koristim onu AirLive karicu sto se stavi u pc pa hvata wifi (reinstalirao sam drivere al opet nista) 

da li je moguce da je problem u tome kaj je router 802.11n a kartica 802.11g (stim da mi internet treba biti brzine od 600kBps a sad voza po 20-100Kbps)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Wifi na mobu radi al na kompu ne bas

evo tu se vidi koliko je brzo stim da je tu ping dosta mali jer je prosli put bio 1000

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 18:16 (ivanculo12).
11 godina
neaktivan

http://www.tomshardware.co.uk/forum/374150-33-internet-connection-problems-graphics-card-change

mislim da je ovo moj problem al ne kuzim kako da to rijesim

0 0 hvala 0
15 godina
ivanculo12 kaže...

sa ovim programcicem si pobrisi sve drivere od graficke i onda instaliraj drivere od nove graficke pa probaj

http://www.guru3d.com/content-page/guru3d-driver-sweeper.html

11 godina
neaktivan

hvalasto si odgovorio al ja sam jucer do 2 u noci trazio rjesenje i naletio sam na slicne simptome

ipak je bila kriva graficka (ja sam nju pravilo instalirao, obrisao stare drivere i instalirao nove)

ali vidio sam da su neki ljudi imali probleme pa su otisli na routerove postavke i jednostavno prebacili na drugi kanal (s 2 na 8) 

i radilo je to sam i ja probao i sad sve uspjesno radi :D

svejedno hvala 

1 0 hvala 0
11 godina

radi ti u "g" modu.... a kad nabaviš stick za PC sa "n" modom moći će ići na punu brzinu podataka.

11 godina
neaktivan

ma nema to veze rjesio sam ja sve ovako mi je najbrze 600kbps

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice