Ruteri i wlan outdoor!

poruka: 2
|
čitano: 1.030
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ruteri i wlan outdoor!

Ok ovakva je situacija...

Imam ruter u prvoj kuci SpeedTouch od T-Coma.

Na njega se spajam iz moje druge kuce di mi je komp i to sa outdoor 2.4ghz wlan antenom posto je velika udaljenos.

Sve to uredno radi!

Ali ja zelim se spajat i sa laptopom i sa iPhoneon ali naravno nema signala jer je predaleko!

Stoga imam jos jedan ruter od T-Coma Zyxel Prestige 600 koji bi htio spojit preko lana na moj komp i koristit njegov wlan za spajanje ovdje!

Al cim ga spojim ode sve u k. nema vise neta!

Na kakav nacin bi ja to trebo pospajat?

Pokuso sam Brige connections Wlan i Lan ali kaze da nemogu jer Wlan ( moja outdoor antena ) koristi internet!

Imam i jedan 5 port switch od canyona ako se moze sa tim sta iskombinirat jer sam preko njega igro sa frendom cod 4 bez beda! dok me spajanje lan-lan 2 pc's mucilo cijelu noc uzo sam switch usteko i radi!

Molim svih koji imaju prijedlog da mi kazu!

Hvala unaprijed!

Saša

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ruteri i wlan outdoor!

ok rijesio sam to sam.. posto vidim da niko ovdje nema pojma kako se to radi evo kako sam ja to rijesio...

potrebno: wlan konekcija ili lan kojom se spajate na internet i jedan wlan stick u ovom slucaju ja koristim edimax nLite kosta 120kn zato ne cjepidlacite...

nacin na koji sam rijesio

instaliro software za wlan stick i stavio wlan stick u soft AP (access point) mode.. vjerujem da ih velika vecina to podrzava ako ne i svi!

Zatim sam odabro moju wlan internet i wlan edimax konekciju i brige connections i to je to! prilicno jednostavno!

Sa ruterom bi se isto dalo napravit al treba iskljucit DHCP i sve manualno pa mi se nije dalo oko tog.

Nadam se da ce ovo nekom pomoc! Pozz!

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice