Nikako da mi proradi repetitor WS320 ?

poruka: 9
|
čitano: 2.298
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dobio sam tzv. repetitor WS320 i nikako da mi proradi, več 3 dana se izluđujemo ali uzalud.
Gledam po youtube-u razne tutoriale ali ne ide. Evo npr. radio sam po ovim uputama 

ali nešto ne štima.
Nakon šta umetnem repetitor u strujni utikač kad se pojavi žuto svjetlo na compu bi se trebala u networkingu prikazati nova mreža (repetitor) ali meni se ne pojavi ništa.
Molio bi ako neko zna kako da ga osposobim, važno mi je jer mi dolaze gosti

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 17:47 (Don_Ante).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nikako da mi proradi repetitor WS320 ?
Don_Ante kaže...

Dobio sam tzv. repetitor WS320 i nikako da mi proradi, več 3 dana se izluđujemo ali uzalud.
Gledam po youtube-u razne tutoriale ali ne ide. Evo npr. radio sam po ovim uputama 

ali nešto ne štima.
Nakon šta umetnem repetitor u strujni utikač kad se pojavi žuto svjetlo na compu bi se trebala u networkingu prikazati nova mreža (repetitor) ali meni se ne pojavi ništa.
Molio bi ako neko zna kako da ga osposobim, važno mi je jer mi dolaze gosti

Koji router imas?

--------------------------------------------------------------------------------------------
13 godina
neaktivan

router je “Thompson782i”  

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na ruteru pritisni onaj okrugli gumb na routeru a na ws320 kad bude žuto drži onaj gumb sa strelicama u krug 10-ak sekundi dok ne počne blinkati i tada čekaj da se spoji na ruter.

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Donio sam taj WS320 u istu prostoriju gdje je i router, na routeru sam pritisnuo onaj okrugli gumb sprijeda, na WS320 sam pritisnuo onu tipku i držao je oko 15 sec.

Počela je treperiti žuta lampica (ubrzano) oko 2 minuta, zatim je treperila (sporijim ritmom) još 2 minuta da bi na kraju svjetlila stalno žuta lampica.

Pet puta smo ponovili postupak ali nikako da zasvijetli zelena lampica.

Jeli moguče da je to toliko komplicirano za podesiti. Kontaktirao sam i T-com na facebooku ali ni oni neznaju kako se to podešava

Ima li nade da mi iko pomogne

16 godina
neaktivan

Pritisni reset tipku na repeateru (trebat ćeš iglu ili spajalicu ili neki drugi tanki objekt) i drži sec-2 i onda pogledaj dal vidiš koju mrežu što se zove "repeater".

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Uradio sam to šta kažeš ali ne pojavljuje se nikakva mreža repeater

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don_Ante kaže...

Uradio sam to šta kažeš ali ne pojavljuje se nikakva mreža repeater

Nadam se da je bio uštekan, trebam napomenut pošto sam zaboravio.

Možeš još jednom pokušati prek WPS-a (u tom slučaju mreža će ti imati isti naziv kao i kućna mreža tak da ti se na nekim uređajima neće prikazivat obje mreže). Ako ne ide,nosi ga na garanciju.

13 godina
neaktivan

Ne ide, ok nosim ga u servis.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice