Ethernet card nije vidljiv

poruka: 6
|
čitano: 1.427
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Integrirana je na ploci kartica i kad sam instalirao windows xp (konfiguracija slaba Amd Athlon 3200+)

u device manageru je nema a kad ukljucim u nju kabel od interneta svijetli ono svjetlo u prikljucku ali jednostavno windowsi je ne detektiraju.

Ako netko zna o cemu se radi, hvala....

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Ethernet card nije vidljiv

Moras instalirati drivere za mreznu karticu. Pogledaj na CDu od matične ili na internetu.

Bang!
16 godina
neaktivan

Ma to znam. ali kad hocu da instaliram driver napise mi da card is not present. kuzis?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prophet kaže...

Integrirana je na ploci kartica i kad sam instalirao windows xp (konfiguracija slaba Amd Athlon 3200+)

u device manageru je nema a kad ukljucim u nju kabel od interneta svijetli ono svjetlo u prikljucku ali jednostavno windowsi je ne detektiraju.

Ako netko zna o cemu se radi, hvala....

Kartica pali zelenu lampicu bez obzira na windowse, dovoljno je imati ustekan kabel...

Mozda je mrezna u biosu iskljucena ?

Mozda ipak radi, dali imas neku mrezu pod network connections ?

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
16 godina
neaktivan

Nemam. u tom i je problem.

0 0 hvala 0
16 godina

-provjeri u BIOSu.

-skini driver sa str.proizvođača MBO. (npr za nVidia-Ati chipset je bilo dosta problema, postoji driver u paketu ali i poseban za audio-LAN itd.)

-može biti i kvar, mrežne, kabel, router.. njabrža eliminacija je podizanje nekog LiveCDa (eliminiraš sotf uzrok, ostaje samo kvar).

-što piše u sys.prop.?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice