Zvucnici

poruka: 7
|
čitano: 1.213
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zvucnici

imam problem sa svim vrstama zvucnika koje god ukljucim svira mi samo 1 od 2 svaki put moram 5 minuta namistat kabel da obadva sviraju ali problem je sta je to na svim zvucnicima i na moja oba pc-a kako da to rjesim?

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zvucnici

kolko si zvučnika probo dosad?

16 godina
neaktivan
Zvucnici

3logitech i divoom

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvucnici

Tvoj mi problem, ako sam ga dobro skužio, zvuči potpuno nevjerovatno. Probaj sa slušalicama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zvucnici

a jesi probao zamjenit kabel? mozes malo pobliznje objasnit tvoj problem. dakle, svaki put moras pretres kabel da bi ti radili zvucnici?

TiONiO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zvucnici

da niti slusalice nerade i njih treba protrest

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Zvucnici
xXx lnf3rno xXx kaže...

da niti slusalice nerade i njih treba protrest

a gle..jedino sto ostaje je da si previse razdrmao konektore nepazljivim izbadanjem i ubadanjem audio kabela..probaj na trecem PC-u

TiONiO
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice