Ventilator na gafičkoj

poruka: 8
|
čitano: 1.066
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ventilator na gafičkoj

Imam grafu ATI HD4670 sapphire i imam problema u vezi ventilatora. Kada gledam npr. neki youtube video ventilator naglo povečava vrtnju i naglo ju smanji kad pauziram video. To mi se događa i kod igrica. Prije nisam imao takvih problema i mislio sam da je to zbog prašine pa sam ga nedavno očistio zračnim sprejem (nisam ga skidao) no ni to nije pomoglo.

Imam zadnje drivere 11.1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ventilator na gafičkoj
308gtsfan kaže...

Imam grafu ATI HD4670 sapphire i imam problema u vezi ventilatora. Kada gledam npr. neki youtube video ventilator naglo povečava vrtnju i naglo ju smanji kad pauziram video. To mi se događa i kod igrica. Prije nisam imao takvih problema i mislio sam da je to zbog prašine pa sam ga nedavno očistio zračnim sprejem (nisam ga skidao) no ni to nije pomoglo.

promjena paste mozda?

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
308gtsfan kaže...

promjena paste mozda?

Nisam baš siguran da je u tome problem. Zaboravio sam dodati da koji put i izgubim sliku na monitoru 4-5 sec. 

17 godina
neaktivan
Ventilator na gafičkoj

I ja imam tu grafu i imao sam isti problem,a riješio sam ga tako da sam dodao vent između proca i grafe i nema više pregrijavanja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
Mitsuoka kaže...
308gtsfan kaže...

promjena paste mozda?

Nisam baš siguran da je u tome problem. Zaboravio sam dodati da koji put i izgubim sliku na monitoru 4-5 sec. 

ne mozes znat ako ne probas

16 godina
moderator
provjeri temperaturu grafičke
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan
Ventilator na gafičkoj

Temperatura je 47-48 *C

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
to u idle ili load?
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice