Na radi grafička na notebooku

poruka: 5
|
čitano: 1.749
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

frend mi ima "compal fl90"notebook,i kad ga upali čuje se da je windows pokrenut (onaj zvukić),ali se ništa ne vidi na zaslonu.

mi smo probali spojiti ga na moj monitor ali ništa.pa ga je na kraju odnio kod nekog lika koji to kao servisira,da bi mu ovaj rekao da je grafička u pitanju i da on ne zna gdje se to može nabaviti.pa sam mu rekao da ovdje na forumu ima 100 puta više znalaca nego taj lik,i zanima me sad jel ima za to lijeka ili šta?i da li se može ugraditi u taj model dodatna grafička,ako je to rješenje?ili se matična može/mora promjeniti?

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 14:37 (shimano).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Na radi grafička na notebooku
17 godina
neaktivan
shimano kaže...

frend mi ima "compal fl90"notebook,i kad ga upali čuje se da je windows pokrenut (onaj zvukić),ali se ništa ne vidi na zaslonu.

mi smo probali spojiti ga na moj monitor ali ništa.pa ga je na kraju odnio kod nekog lika koji to kao servisira,da bi mu ovaj rekao da je grafička u pitanju i da on ne zna gdje se to može nabaviti.pa sam mu rekao da ovdje na forumu ima 100 puta više znalaca nego taj lik,i zanima me sad jel ima za to lijeka ili šta?i da li se može ugraditi u taj model dodatna grafička,ako je to rješenje?ili se matična može/mora promjeniti?

he he he svaka čast  Smijeh

vidim gore na onom linku da u njega ide nvidia 8600gtm, dakle nije integrirana pa bi se mogla promijeniti, ali nisam to nikada radio pa ti ne znam reći kako to ide.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 15:26 (robisierra92).
16 godina
neaktivan

Imam taj laptop i također mi je crkla grafička,morat ćeš kupiti novu ali ti preporučam da ne uzimaš opet 8600m gt jer se dosta griju i često kvare, ja sam uzeo ovu i zadovoljan sam s njom.

Nije teško promijeniti grafičku ali zahtijeva vremena jer moraš rastavit cijeli laptop. Postupak rastavljanja možeš naći na internetu...

"I want to know God's thoughts, the rest are just details..." Albert Einstein
15 godina
neaktivan

Imam isti laptop i isti problem (fl90, ali ga je hgspot prodavao ko forcebook). Creep, koju grafu si uzeo? Ne radi link. Ako netko ima za prodati, nek se slobodno javi :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice