imam problem s rezolucijom monitora,moj monitor se može rastegnuti do 1650*1050(LG Flatron w2242s ) i vise od 3god je to normalno radilo sada najveća rezolucija na koju mogu staviti je 1440*900,jos mi i daje mogucnost da stavim na rezoluciju 1600*1200,što je nemoguće za moj monitor a opcija 1650*1050 ne postoji, svašta sam pokušavao ali ništa nije uspjelo,driveri od grafe su mi updeatani do kraja a za monitor ne mogu nigdje naći, imam cd na kojem su driveri za monitor ali pošto je malo stariji monitor ima samo za xp i starije operativne sustave,ako bi mi neko mogao pomoći bio bih vrlo zahvalan i nadam se da sam na pravo mjesto stavio ovu temu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj OVDJE skinuti driver za monitor.
Deinstaliraj stari driver sa Driver sweeper-om, pa onda instaliraj ovaj koji si skinuo.
Nadogradi driver od grafičke, možda su ti Windowsi iz nekog raloga instalirali generički driver za grafičku/monitor.
skinuo sam ove drivere što si mi rekao da skinem,unutra ima fileove s nastavcima .cat,.icm,.inf pa neznam gdje to staviti ili kako pokrenuti instalaciju
skinuo sam ove drivere što si mi rekao da skinem,unutra ima fileove s nastavcima .cat,.icm,.inf pa neznam gdje to staviti ili kako pokrenuti instalaciju
-nema instalacije, to su txt inf profili. Pogldaj propertiese monitora..
-driver za monitor je btw nepotreban (tj bio bi potreban za non-p&p koji ne postoji već skoro 20g). Sve mora biti u driveru VGA, traži opcije.