Problem sa seegate barracudom pomagajte

poruka: 8
|
čitano: 1.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Barracuda 7200.9 SATA 120 GB je moj HDD i imam velikih problema s njim. Ovako on svakih 10-15 sec nešto učitava i ne znam što, provjerio sam procese, reinstaliro windowse (probo i sa 7-icom i xp-om), i ništa mi nije pomoglo, jedino sto kontam da je možda do toga što imam samo jednu particiju, provjeren je i sa toolsima sa seegatove stranice koji kažu da je HDD ispravan i normalno radi, tako da ne znam u čemu je problem, pa ako netko ima kakvu ideju molim pomozite...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zaboravio sam napomenit da mi zbog to učitavanja sve ide jako sporo i malo malo zatrzaje što mi se do prije 5 dana nije dešavalo...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa seegate barracudom pomagajte

seagate baracuda su jako loši diskovi,pročitaj moju temu za odabir diskova

AKO SAM TI POMOGAO STISNI HVALA ! ! !
17 godina
Ali problem je u tome što ja njega imam, a nisam u financijskoj mogućnosti da si uzmem novi (student)... -.-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jughead kaže...

seagate baracuda su jako loši diskovi,pročitaj moju temu za odabir diskova

Je sigurno moš mislit, Seagate diskovi su jako loši zato vjerojatno recimo moj iz serije 7.200.10 vec radi tri godine bez problema.{#} Svi diskovi bez obzira na proizvođaca se kvare u istom postotku otprilike ko kaže drukcije laže, to je tak dosta utjecaja na kvarove ima sam korisnik kad radi ono kaj ne bi trebal ali necemo sad o tome.{#}{#}

17 godina
Meni to koji je bolji WD il Seegate nepomaže kod mojeg problema... -.-
Nemam ništa protiv da se vas dvojica raspravljate u beskonačnost, al barem mi preporučite nešto da probam kako bi barem donekle sredio HDD dok si ne nabavim novi... hvala :D
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

1 0 hvala 1
17 godina
Ivo hvala našao sam korisne stvari, HDD mi je ubrzao za 50%, i dalje učitaje samo manje, a našo sam preko event da je ima malo više errora i criticala nego što bi trebo imat... -.-
ugl hvala... :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice