Pregrijavanje laptopa...

poruka: 7
|
čitano: 1.174
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pregrijavanje laptopa...

pozdrav...

molio bih pomoć za lap ako itko zna kak riješit...

uglavnom, lap dok mi je normalno na stolu nakon nekog vremena  se pregrije i ugasi...

u zadnje vrijeme to sve češće se događa, nekad se zna pregrijat i sa laganim podizanjem da ima lakši dovod zraka u ventilator...

sad neznam ni sam šta bi bilo problem, dal neki hardver, dal to šta su windows 7 na njemu (to po meni nebi trebo bit problem jer i prije je radio normalno sa njima) il nešto drugo neznam ni sam više...

lap nije blizu zida i moro bi normalno radit...

ako itko ima kakvu preporuku ili savjet kak da to riješim nek pomogne, u najgorijem slučaju ga šaljem na servis...

konfiguracija je 1,8 ghz dual core 533 mhz 1mb L2 cache, 2 gige rama, hard 250 giga, grafička nvidia gforce 9300 mg 256 mb

marka je acer aspire 5720zg, star dvije godine

hvala svima unaprijed za svaki odgovor...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pregrijavanje laptopa...
15 godina
neaktivan

za otvaranje nisam baš siguran da sam idem jer nisam nikad otvoarao lap, nijedan, ako ništa drugo budem dao na servis pa da oni tamo očiste...

to da je nomralan komp bi ga očistio bez problema al nisam lap nikad otvaro pa ne želim riskirat...

17 godina
neaktivan
matija656 kaže...

za otvaranje nisam baš siguran da sam idem jer nisam nikad otvoarao lap, nijedan, ako ništa drugo budem dao na servis pa da oni tamo očiste...

to da je nomralan komp bi ga očistio bez problema al nisam lap nikad otvaro pa ne želim riskirat...

Kako hoćeš, meni kad se to dogodilo sam prvi put ga otvara i bez problema. samo polako i nemas sta razbit.

No, na tebi je :)

15 godina
neaktivan

znam da, budem još vidio šta budem napravio...

moram pazit jer ovaj lap ide sestri za faks pa ga nebi bilo lijepo  da ga sje*em...

Smijeh

ako tko zna još koju preporuku nek kaže slobodno... :)

15 godina
neaktivan
Pregrijavanje laptopa...

A da uzmeš kompresor .. ili usisavač.. pa probaš ispuhat korz sve otvore .. a ako nemaš kompresor usisavač na najjače i sve otvore usisaj ..znači staviš na otvor okolo ruku da ne vuče pokraj zrak i neka usisa svu prašinu i sve.. i neko vrijeme bi trebalo biti ok

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

budem pokušo pa budem vidio dal će šta pomoć...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice