Jesi pravilno spoija sve kablove, i kabel od power tipke na MBO?
Pa moras spojiti taj power, on napravi kratki spoj na odredene 2 zice i tako se komp upali.
Potpisujem sto ti je "mate960" reko - ne mozs upaliti komp bez gumba
Na maticnoj ti mora biti shema kako se spajaju zice od paljenja, reseta i zvucnika za beep. U pravilu se shema nalazi blizu tih pinova! Ako ne mozes nac odi na stranicu od proizvodaca te ploce i potrazi user manual i onda po njemu vidi!
EDIT:
Cak si vec i sliko to sto ti treba i sve pise - ja sam ti jos naglasio na slici da nemres fulat. Sad samo spoji zice od kucista na to - na svakom paru zica (koje idu iz sklopke kucista) ti pise za sto je koja.
Jel imas neko staro ispravno napajanje da probas jel stim radi.
Jesi vadio matičnu iz kućišta?
To što se pokrene na 2-3 sekunde može značiti da nisi dobro stavio matičnu, tj dolazi do kratkog spoja jer je nisi odvojio od kućišta (imaš odstojnike)
- Problem sličan tvome pročitaj od sredine negdje:
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/spajanje-front-panela-maticnu/138446.aspx
Pazi ti nemoj da te struja ubije!
@phoenix2003 bez brige imam probirstift :))
U koje god kućište da staviš samo odvoji matičnu i radit će. :)
Dali si spojio napajanje na matičnu?
Ok,pogledaj na proc u upali ga dali vrti vent? Samo ak s napajan je ima sklopku pa možda postavljen tj isključen?
Ako gpu kojim na monitor nema signala, pogledaj grafičku karticu dali dobro sjeda i dali je ako na grafi ima molex za napojne to ti je dodatno napajanje za grafu. Grafa ovisi o modelu grafe ako na sebi ima molex utor.
Hmmm kažeš da miš i tipkovnicu nerade? da nisi pomješao utore za miš i tipkovnicu ako spojen na PS2? Ili tipkovnicu i miš spajaš preko USB?
Ako je spojen preko front kabela a meni se čini da nisi spoji kabel u matičnu ploču. Ili čak ak nije u BIOS diseblana za USB. Provjeri.
Ok, nigdje nisi naveo koja je model matična ploča?
Odlično si naveo ime i model ploče. Pregledom tog modela i sad izvadi grafičku karticu i spojiš kabel od monitora na onboard grafe i on bi trebao radit jer na ploči vidim da ima internu grafu. Dali radi preko interne grafe?