Piscanje maticne

poruka: 4
|
čitano: 1.198
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Piscanje maticne

Ovako sada naprimjer ja igram neku igru evo DiRT2 i nakon pet minuta sto sam igru pokrenuo pocne maticna da pisci ko luda i nece da prestane jedina moguca mogucnost da iskljucim piscanje je da izadem iz igre a kada izadem iz igre vidim na gadgetu da mi je temperatura procesora katastrofalno velika oko 80 celzijusevih (naci cete sliku di mozete vidit temp dole.) I nece da prestane a to mi se dogada samo kod ovih novijih igara koje zahtjevaju malo jaci komp nego obicno no moj komp je dovoljno jak ja mislim imate moju konfiguraciju pokraj.

Ako mi netko moze pomoci ja osobno mislim i da je do napajanja jer je slabo pa gledam novo da kupim: Nemogu se odlucit koju pa evo vama da mi kazete koja je bolja (

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=komentar_input&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.021

ILI

http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+600W+SHARKOON+Rush+Power+M%2C+ATX+v.2.3.%2C+135+mm+vent%2C+modularno+&option=artikl&id_kategorija=052731&id_artikl=052.731.015 )

Ili ako znate neko rijesenje recite da pokusam! Hvala! Nadam se brzom odgovoru!

(SLIKA TEMPERATURE USKORO!)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 13:06 (jopas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Piscanje maticne

Stavi novu pastu na procesor,a pišti ti zato jer je u biosu podešeno da pišti kad ti temperatura procesora dosegne 80°C .

And Justice For All....... Metallica Forever!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Piscanje maticne

To znaci da dolazi do pregrijavanja, vjerovatno je do paste na procu, ili mozda ako si nesto overclocko, a nemas dobro hlađenje... ugl, nesto se pregrijava...

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
16 godina
neaktivan
Piscanje maticne

U biti imam Mugen 2 Hladnjak, nije nista over clockano procesor je AMD 64 x2 5000+ BE Pasta je stavljena prije par tjedana nova novcata hladnjak je novi

@Haf932 uff bas ti gledam konfiguraciju PC-a. DOOBRAA Jaoo sta bi ja dao za Logitech G25 Volan jaooo

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 14:05 (jopas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice