pozz ovako imam jedan Veliki problem juče sam ugasio komp i danas neče da upali nikako...
ja sam otvorio kučište i sve je na svom mjestu i niš ne smrdi a komp neče da upala ppa jel tko zna što bi moglo biti ????
pozz ovako imam jedan Veliki problem juče sam ugasio komp i danas neče da upali nikako...
ja sam otvorio kučište i sve je na svom mjestu i niš ne smrdi a komp neče da upala ppa jel tko zna što bi moglo biti ????
Daj malo više detalja...
probaj na kurblu
Jesi provjerio jel u struji uštekan.
probaj na kurblu
A sta ako nema kurblu..........
Mozda bi moglo na guranje...........
Moga si dat malo više info-a, kakav je bio prije kvara i slično..
ima ga pod moj Pc a sve je radilo super normalno ga ugasio sve ok i danas neče npr... probo sam spojit prenosni HDD preko USB-a i on radi svjetli i čujem da zuvji ali komp neče da su upali; a kako moraju bit uštekani oni kablići od Powera, HDD led-a i Reseta možda je to krivo uštekano neznam
Ako jednostavno neće onda je napajanje ili matična
Ako si ga rastavljao postoji mogucnost da nesto nije dobro spojeno...........
Sad fino pogledas shemu od maticne i provjeri svaki spoj........
mislim da matična nije jel kad uštekam Mp3 ili Usb ili Monitor oni pokazuju da su connect a komp neče...
mislim da matična nije jel kad uštekam Mp3 ili Usb ili Monitor oni pokazuju da su connect a komp neče...
To ti govori samo da u maticnoj ima napona i izlaznog signala........
nači može bi da je i matična u jarcu..??
nači može bi da je i matična u jarcu..??
Moze biti, ali to jos nije sasvim sigurno...........
Jel ti se vrti fan od procesora.........
ne ništa nema znakova ja stiščem ko budala onaj power na kučišta da pali nema ni bip ni ništa
Probaj napajanje,procesor,ako cujes neko pistanje pri paljenju onda je Graficka,RAM ili HDD...ili crkla matichna (krajnji slucaj).
evo ništa ne pišti nema ni jedan bip ono mrtvo ništa....
Servis, servis............
Ali pitam te jesi li rastavljao komp...........
jesi overclockao stogod ?
ništa klokano nisam ja rastavljo nego frend dok je čištio prije nekih 3-4 dana...
Ja savjetujem servis.........
Najsigurnije rjesenje........
Ako je prije radio i sad odjednom nema bas nikakvih znakova kad stisnes power, pa onda nije moguce da je krivo spojeno ista u kucistu.
Valjda ces u tom slucaju prvo probat napajanje, jer ocito da ono ne pali, znaci na prvi pogled je napajanje ili maticna, ali kako je obisno lakse probat novo napajanje onda probaj zamijenit pa da vidis. Moze bit puno stvari, ali najcesce su u takvim okolnostima napajanje ili maticna.
a jel ga mogu kako upalit da nejde preko POWER SW-a??
i kad je stisne na napajanju onaj gump iznad gdje su uštekuje u napajanju čujem neko kao šuštanje potiho..
HMm matična ili napajanje to je najvjerojatnije. Aj ti na servis, ako imaš garanciju nemoj prčkat ništa nego nosi
ma imam garanciju al sam zahebo jel sam stavljo big typ a kad makneš bočnu str.. ode garancija...
Za sve komponente?
a da...:(((
probo opet neće:'(, iči ću majstoru neka složi kako če mi izbit pare neplanirano....
uzmi "probirštift" i pogledaj da li ima struje u utičnici
spojen je UPS-om i ima...