Molim Pomoć

poruka: 3
|
čitano: 799
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Molim Pomoć

Ovako,ocistio sam sve komponete od prašine i sve uredno spojio nazad,sve provjerio.Instalirao svježe windowse i sad problemi:

1.Znaci svjezi windowsi,jos nemaju ni update: Komp je postao strasno spor,otvaranje window-a,interneta, je postao proces,zamrzne se na par sekundi pa nastavi....jako sporo.

2.Nemogu instalirat Service Pack a i svi ostali update-ovi mi zavrse pod Fail.

U cemu je problem,hard disk?Windowsi sami? prije su mi radili ok,koristio sam isti DvD sa windowsima.

AMD AThlon 64 DualCore 3000+

4.00 GB Rama

Ati Radeon HD 4850

500 GB Sata Hard Drive

Gygabite matična

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Molim Pomoć
pseto kaže...

Ovako,ocistio sam sve komponete od prašine i sve uredno spojio nazad,sve provjerio.Instalirao svježe windowse i sad problemi:

1.Znaci svjezi windowsi,jos nemaju ni update: Komp je postao strasno spor,otvaranje window-a,interneta, je postao proces,zamrzne se na par sekundi pa nastavi....jako sporo.

U cemu je problem,hard disk?Windowsi sami? prije su mi radili ok,koristio sam isti DvD sa windowsima.

AMD AThlon 64 DualCore 3000+

4.00 GB Rama

Ati Radeon HD 4850

500 GB Sata Hard Drive

Gygabite matična

Probaj stavit drugi HDD pa ce ti bit puno toga jasnije! Meni se cini da je HDD!

Kresimir
15 godina
neaktivan
Re: Molim Pomoć
pseto kaže...

Nakon instalacije Windowsa treba instalirati i driver-e (čipset, grafika....). Bez toga ne ide!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice