Pozdrav imam jedno pitanje. Imam Sony Braviu KDL-32V5500 i notebook HP G62-a50SM. TV je FullHD, znači ima rezoluciju 1920x1080, maksimalna rezolucija monitora notebooka je 1366x768. TV i notebook sam spojo preko HDMI-a i htio sam gledat film. Slika nije preko cijelog ekrana, nego je odrezana malo s lijeve, desne, malo gore i dolje. Malo mi je to irinanto. Kako bih morao podestit da slika bude preko cijelog ekrana ili da eventualno pode odrezana gore i dolje jer na to sam navikao u filmovima, ali sastrane je stvarno malo bezveze. THX
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ideje, itko?
Nesto mi govori da output podrzava puno vise od tih 13xx x blabla, ja bi reko da i bez problem ide na fullhd..........Pogotovo kad vidim da ima HDMI prikljucak, ono sta ja mislim da krivo radis je to da si stavio onu "duplicate screen" opciju da ti prikaz bude i na monitoru od lapa i na tvu, a ako oces punu HD, moras odabrat da ti samo na tvu pokazuje sliku (bez lapa), mislim da je to problem, ali da vidimo sta drugi misle....Koji OS imas na lapu ako oces neke jednostavne "upute"?
Nesto mi govori da output podrzava puno vise od tih 13xx x blabla, ja bi reko da i bez problem ide na fullhd..........Pogotovo kad vidim da ima HDMI prikljucak, ono sta ja mislim da krivo radis je to da si stavio onu "duplicate screen" opciju da ti prikaz bude i na monitoru od lapa i na tvu, a ako oces punu HD, moras odabrat da ti samo na tvu pokazuje sliku (bez lapa), mislim da je to problem, ali da vidimo sta drugi misle....Koji OS imas na lapu ako oces neke jednostavne "upute"?
Stavio sam da slika bude samo na TV-u ali ista stvar je opet bila. Btw Windows 7 Professional x64
Stavio sam da slika bude samo na TV-u ali ista stvar je opet bila. Btw Windows 7 Professional x64
probaj sa "detect" opcijom kad ti je slika samo na TVu, pa bi ti se "domet" slidera trebao popet na 1080x1920, pa ga sam povuces......i koju graficku karticu ima taj lap? Mozda da u CCCu ili nvidiinom kaksezove, ili pak intelovom sucelju?
i koju graficku karticu ima taj lap? Mozda da u CCCu ili nvidiinom kaksezove, ili pak intelovom sucelju?
VGA ATI Mobility Radeon™ HD 5470 1GB
ptspclan.com | visit us ^^
ja mislim da nema nikakvih problema što se tiče grafičke/kabela ili TV-a.
nađi na daljinskom gdje mjenjaš omjer slike na tv-u. ja na philipsovom lcd tvu imam opciju 16:9, 4:3.... i automatski .. neznam kako je na sonyu, možda isto automatic ili scan.. ugl, potraži na tima omjerima slike na tvu.
ptspclan.com | visit us ^^
moguće.. a pošto ne odgovara na vlastitu temu, vjerojatno je rješio problem.. eh još kad bi ga podijelio sa ostalima 
moguće.. a pošto ne odgovara na vlastitu temu, vjerojatno je rješio problem.. eh još kad bi ga podijelio sa ostalima 
Ma nisam... nisam imao vremena danas isprobavati sve kombinacije pa ću sutra. Onda javim kako je prošlo. THX na odgovorima