Laptop ne daje sliku

poruka: 8
|
čitano: 1.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Laptop ne daje sliku

pozdrav

imam problem s laptopom, stoji već neko vrijeme i ne koristi se pa sam ga odlučio opet upogoniti no nije baš raspoložen

kod paljenja ekran ostane crn, čuje se da hard vrti nešto u početku, ako ubacim dvd i njega pokušava očitati no na ekranu ništa. probao sam spojiti vanjski monitor no također ni na njemu ništa (monitor prepozna da je nešto spojeno, no cijelo vrijeme je crni ekran)

laptop je lenovo y560, pošto ima integriranu i dodatnu grafičku, probao sam otpojiti ovu dodatnu, no situacija je i tad ista (osim što ventilator od dodatne porpilično vrti kad je spojeno)

ima netko neku ideju?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Laptop ne daje sliku

barem znaš da nije do displaya..

za početak odspoji hard disk, ram kontakte prođi sa školskom gumicom i vrati nazad... vidi da li imaš bios..

Taj laptop u biosu ima postavke switchable graphic/discrete.

Nemam dovoljno iskustva s tim ali možda  APU i diskretna ne rade jedna bez druge? Ili je crkla integrirana a u biosu je podešeno switchable graphic

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 11:53 (buggie).
14 godina

Imam slican problem trenutno i imao sam slican problem i prije.

Ako ti se vrti cooler ostavi ga samo upaljenog na par sati. Tako sam ja svojeg dva puta vratio i iskreno ne znam zbog cega je to tako bilo. 

Pokusaj pa javi,ali prije toga budi siguran da se cooler vrti.

9 godina
neaktivan
Dobro vece.
Na laptopu (Asus) kada ga upalim, prijavim se, i poslije toga nista, bude samo plavi display, ali laptop i dalje radi..Kada ga ugasim, na sekundu se pojavi samo slika na desktopu i onda se ugasi. I da, laptop je jos pod garancijom.
Ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan.

0 0 hvala 0
15 godina

Moguč prekid spoja kabla sa display-a tj lcd-a na ploču ili ako imaš posebno grafičku na ploči pa je spoj loš

14 godina
Gator kaže...
Dobro vece.
Na laptopu (Asus) kada ga upalim, prijavim se, i poslije toga nista, bude samo plavi display, ali laptop i dalje radi..Kada ga ugasim, na sekundu se pojavi samo slika na desktopu i onda se ugasi. I da, laptop je jos pod garancijom.
Ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan.

Koji Windowsi su u pitanju?

Mozes li nam slikati tu plavi sliku,da vidimo o čemu je rijec?!

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
15 godina
Laptop ne daje sliku

Ako neznaš kako rješiti a laptop je pod garancijom,bolje reklamiraj.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Windows 8, nema sta da se vidi, display bude samo plave boje, vjerojatno zato sto je takva theme color. Da ga mozda upalim i sacekam 10-15min?
Ako bude do ponedjeljka tako bilo, reklamiracu ga.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice