Kamo da stavim vent?

poruka: 10
|
čitano: 1.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kamo da stavim vent?

Bok ljudi

Imam 8mm ventilator viška i dilemu kamo da ga stavim. Pošto već imam jednog koji zbacuje zrak ovaj bi trebao puhati hladni zrak unutra.

MIslio sam ga staviti na poklopac (imate na slici), pa što mislite?

da odšrafim ovaj crno dodadat i stavim vent il da stavim na ovu prazninu? da odšrafim ovaj crno dodadat i stavim vent il da stavim na ovu prazninu?
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 12:43 (mavikotas).

0 0 hvala 0
16 godina
Kamo da stavim vent?

Ako imaš na prednjoj strani mista najbolje ti je stavit da ovaj od naprid upuhuje zrak a ovaj zada izbacuje, tako će stalno bit protok svježeg zraka.

A za to sastrane najbolje ti je stavit da upuhuje.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kamo da stavim vent?

naprijed nemam nista al mi je nekak daleko od komponenti a ovo je bliže,tj. puhalo bi direktno na komponente

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 12:45 (mavikotas).
16 godina
Kamo da stavim vent?

Ja iman isto tako sastrane stavljen da mi upuhuje zrak, skoro na istom mistu ka tebi, temperature su mi 2-3-4 stupnja niže, tako da možeš stavit.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok, hvala a kaj sam s ovim crnim doodatkom?

16 godina
Kamo da stavim vent?

Odvidaš ga, i spremiš negdi?

Nisan baš skroz skužija šta misliš sa tin, al mislin da se ne može stavit i ventilator i to na kučište.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Odvidaš ga, i spremiš negdi?

Nisan baš skroz skužija šta misliš sa tin, al mislin da se ne može stavit i ventilator i to na kučište.

ma pitao sam za kaj to služi? jer bi bi ga maknuo i stavio ventilator na to mjesto

17 godina
neaktivan
Kamo da stavim vent?

ROFL @cable managment

{#}

Sredi malo taj đumbus od kabela. {#}

lzgr vama na usluzi. Ukoliko nešto trebate PP-ajte me

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mavikotas kaže...

ok, hvala a kaj sam s ovim crnim doodatkom?

To ti je kao neki usmjerivač zraka. Možeš ga ostavit i između njega i stranice kučišta umetnut vent (duži vijci ili improvizacija:)).

Savjet je da napraviš neku vrstu filtera (može i od ženske najlonke) da smanjiš ubacivanje prašine unutra.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 13:00 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Savjet je da napraviš neku vrstu filtera (može i od ženske najlonke) da smanjiš ubacivanje prašine unutra.

Hvala i od mene na savjetu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice